25 / 04 / 2024

Manisa Atatürk Kent Parkı törenle açıldı!

Manisa Atatürk Kent Parkı törenle açıldı!

MANİSA Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük projelerinden 170 dönümlük Atatürk Kent Parkı, törenle açıldı. MHP’li Başkan Cengiz Ergün, 19,5 bin liraya mal olan eserin Manisa’nın yeni yaşam alanı olacağını söyledi



MANİSA Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük projelerinden 170 dönümlük Atatürk Kent Parkı, törenle açıldı. MHP’li Başkan Cengiz Ergün, 19,5 bin liraya mal olan eserin Manisa’nın yeni yaşam alanı olacağını söyledi, “Manisalılara böyle bir yer yakışırdı. Çünkü Manisalı her şeyin en güzeline layık. Parkımızda 60 bin metrekaresi çim olmak üzere, toplam 80 bin metrekarelik yeşil alan düzenlemesi bulunuyor” dedi.


Parkta kesinlikle ücret alınmayacağını vurgulayan ve her detayın düşünüldüğünü kaydeden Ergün, “Projemizde kafe-restoran, büfeler, çocuk oyun atölyeleri bulunuyor. Manisalıların spor yapabileceği tesislerin de bulunduğu alanımızda suni çim futbol sahası, 2 basketbol sahası, tenis kortu, kaykay pisti, mini golf sahası ve kızak pisti, 1 kilometre bisiklet yolu, 2 kilometre koşu yolu, çok amaçlı etkinlik alanı, anfi tiyatro alanı, farklı yaş gruplarına yönelik çocuk oyun alanları, fitness salonları bulunmakta” diye konuştu.


MANİSA’DA YAŞANIR 

Törende konuşan Manisa Valisi Erdoğan Bektaş ise, “Manisa için ‘Manisa’da çalışılır, İzmir’de yaşanır’ deniyor. Manisalılar birlik olarak, böyle güzel eserleri de bir bir hizmete sokarak, ‘İzmir’de yaşanır sözünü Manisa’da yaşanır’ hale getirmeliler” dedi. Kurdelenin kesilmesinden sonra Atatürk Kent Parkı gezildi. Başkanı Cengiz Ergün suni kızak pistinde kızakla kaydı.


Hürriyet Ege 


Geri Dön