27 / 04 / 2024

Manisa Belediyesi dere kenarlarında peyzaj çalışmalarına başladı!

Manisa Belediyesi dere kenarlarında peyzaj çalışmalarına başladı!

Kent merkezinden geçen derelerin ıslah çalışmalarına devam eden Manisa Belediyesi, bu kapsamda Bozköy Deresi'ndeki kötü görüntü ve kokuyu ortadan kaldırdı. Dere ıslah çalışmalarının tamamlanmasına müteakip dere kenarlarındaki peyzaj çalışmalarına başlanıl



Kent merkezinden geçen derelerin ıslah çalışmalarına devam eden Manisa Belediyesi, bu kapsamda Bozköy Deresi'ndeki kötü görüntü ve kokuyu ortadan kaldırdı.
Kıyılarda düzenleme Dere ıslah çalışmalarının tamamlanmasına müteakip dere kenarlarındaki peyzaj çalışmalarına başlanıldı. Belediye Başkan Vekili Azmi Açıkdil ve Belediye Başkan Yardımcısı Serpil Çakır da çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Islah çalışmalarının ardından dere kenarlarına yönelik projeyi uygulamaya başladıklarını belirten Başkan Vekili Açıkdil, "Bozköy Deresi başıboş akan ve etrafı hurda inşaat artıkları, molozlarla dolu olan bir yerdi. Aşağı yukarı 15 sene önce karşı tarafın ağaçlandırması yapılmış fakat bakımsız bırakılmış. Bu doğrultuda bizler de dereyi düzenledik, dolgularını yaptık. Eskiye göre oldukça güzel ve temiz bir görüntü oluştu" dedi.  

Milliyet Ege

Geri Dön