24 / 04 / 2024

Manisa Gölmarmara Nato Caddesi yenileniyor!

Manisa Gölmarmara Nato Caddesi yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara Nato Caddesi’nde asfalt yapımı için dolgu çalışmalarına başladı. Yol genişletme ve yapım çalışmalarımıza 2016 yılı içerisinde katlayarak devam edecek.



Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara Nato Caddesi’nde asfalt yapımı için dolgu çalışmalarına başladı.


Manisa Büyükşehir Belediyesi ilçelerdeki çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından zamanla bozulan yollar, yenilenerek vatandaşın kullanımına açılıyor. Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler, Gölmarmara ilçesi Nato Caddesi’nde sıcak asfalt için dolgu çalışmalarına başladı.


Yaklaşık 2 kilometrelik alanda dolgu ve asfalt çalışması yaptıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Vatandaşlarımızın daha rahat ve güvenli seyahat etmesi için il genelinde yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Manisalı vatandaşlarımızın hak ettiği standartlardaki yollara kavuşması amacıyla Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ile istişare ederek çok ciddi çalışmalar yapıyoruz. Yol genişletme ve yapım çalışmalarımıza 2016 yılı içerisinde katlayarak devam edeceğiz” diye konuştu.


Hürriyet


Geri Dön