23 / 04 / 2024

Manisa OSB'de modern kampüs alanı açıldı!

Manisa OSB'de modern kampüs alanı açıldı!

Manisa OSB Müdürlüğü'nün yeni modern kampüs alanının açılış töreni yapıldı. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek, yeni kampüs alanının bir yaşam merkezi haline geldiğini belirtti.



Manisa Organize Sanayi Bölge (OSB) Müdürlüğü'nün yeni modern kampüs alanının açılış töreni yapıldı. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek, yeni kampüs alanının bir yaşam merkezi haline geldiğini belirterek, sanayiciye daha iyi hizmet vereceklerini söyledi. Vali Erdoğan Bektaş, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Sait Türek, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Manisa OSB yönetim kurulu üyeleri, sanayiciler ve çok sayıda davetli açılışa katıldı. Manisa OSB Başkanı Türek, OSB'lerin üretim merkezinin yanı sıra yaşam merkezi olması gerektiğini dile getirdi. 


50 bin metrekare 

Türek, "Bugüne kadar geçen süre zarfında da banka, kale, restoran, eczane ve marketimiz ile PTT şubemiz de yeni yerlerinde faaliyetine başladı. Yaklaşık 50 bin metrekarelik alan üzerine bu kampüsü kurduk. 4 bin 500 metrekarelik yaklaşık 100 araç kapasiteli kapalı otoparka da sahip yeni idari binamızda daha kaliteli hizmet vermek için çalışmaya devam ediyoruz. İtfaiye, laboratuvar ve güvenlik birimlerimizin yer aldığı 800 metrekarelik teknik hizmetler binamızda, saha ekiplerimizin çalışmalarını yönetiyoruz" dedi. 


Yüzme havuzu ve tenis kortu 

MOSBPARK'ın altyapısını güçlendirmek için fiber optik iletişim altyapı projesi ile sağlık ve spor kulübünün de temeli atıldı. Manisa OSBA Başkanı Sait Türek, bu alanda restoran, spa, spor tesisleri, yüzme havuzu ve tenis kortlarının yer alacağını açıkladı.




Milliyet Ege


Geri Dön