27 / 04 / 2024

Manisa Salihli'ye 400 yataklı hastane geliyor!

Manisa Salihli'ye 400 yataklı hastane geliyor!

Sağlık Bakanlığı, Manisa'nın Salihli ilçesine inşa edilecek olan 400 yataklı hastane projesine öncelik verdi. Yakın zamanda inşası başlanacak olan hastane 2022 yılında hizmete girecek. 



Salihli Devlet Hastanesi için Sağlık Bakanlığı'ndan müjde geldi. Yeni Asır'dan Emre Saçlı'nın haberine göre; 280 milyon liraya mal olacak projeye bakanlık tarafından öncelik verildi. AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, Salihli tarihinin en büyük kamu yatırımının resmen onaylanmasından dolayı büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdi. 

Manisa Salihli ye 400 yataklı hastane geliyor!

TIP FAKÜLTESİ HAYALİ 

Salihli'ye verdikleri tüm sözleri yerine getirdiklerini söyleyen Bilen, "Birileri gibi sözde Cumhuriyetçi, sözde milliyetçi, sözde Atatürkçü olmadık. Halkımıza hizmet için gecemizi gündüzümüze kattık. Salihli'ye bu devasa yatırımı kazandırma noktasında Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla çalışmalarımıza başlamıştık. Bundan sonra da hizmet yolunda çalışmaya devam edeceğiz. Geçen hafta sonu yaptığımız açılışlarla Manisa'da 1.5 milyar dolarlık yatırımı ülkemizin hizmetine sunduk" dedi. 

AK Parti İlçe Başkanı Selçuk Dinç ise Salihli'nin gelecek 50 yılının planlanmasına yönelik yatırımları hizmete sunduklarının altını çizerek "Celal Bayar Üniversitesi Salihli Meslek Yüksek Okulu bahçesine arsa tahsisi gerçekleştirilmişti. Hastanemizin bu alana yapılmasının nedenlerinden biri de Salihli'ye bir üniversite, bir tıp fakültesi kazandırma hayalidir. Salihli'miz, büyümeye, gelişmeye, Organize Sanayi Bölgesi ile birlikte güçlenmeye devam ediyor. Bizler Salihli'nin 20 yıl, 30 yıl, 50 yıl sonrasını planlıyoruz. Üniversite bahçemizde 400 yataklı bir hastane için yola çıkmıştık. Bugün itibariyle Salihli Devlet Hastanesi yapım önceliğinde birinci sıraya alındı. An itibariyle 280 milyon lira Salihli'mizin kasasında duruyor. İnşaatımıza başlayıp, 2022 ortalarında hastanemizi hizmete açmayı planlıyoruz" şeklinde konuştu. 

Manisa Salihli için acele kamulaştırma kararı!


Geri Dön