19 / 03 / 2024

Manisa Şehzadeler'deki asfaltlama çalışmaları incelendi!

Manisa Şehzadeler'deki asfaltlama çalışmaları incelendi!

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Adnan Menderes Mahallesi Kırtık küme evlerinde yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.



Kırtık küme evlerine giden yolun asfaltlanacağını ifade eden Başkan Çelik, “30 yıldır süren asfalt sorunu çözüme kavuşturuyoruz.” dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Adnan Menderes Mahallesinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Kırtık küme evlerine giden yolun tamamında yapılan asfaltlama çalışmasını inceleyen Başkan Çelik’ e Belediye Başkan yardımcısı Bilal Demir ve birim müdürleri eşlik etti. Adnan Menderes Mahallesi Kırtık küme evlerinin 30 yıldır yol ile ilgili sorunlarını olduğunu dile getiren Adnan Menderes Mahalle Muhtarı Fevzi Kayacan, “Öncelikle sayın başkanımıza bu ziyaretlerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Bu mahallemizin 30 yıldır süren sorunuydu. Bu 30 yıllık sorunu çözüme kavuşturduğunuz için sizlere ve ekibinize çok teşekkür ediyorum. Yapacağınız tüm çalışmalarda başarılarınızı devamını diliyorum” dedi.


“60 MAHALLEDE ARALIKSIZ HİZMET ÜRETİYORUZ”

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Bugün yine belediye olarak hizmetlerimiz yerinde inceliyoruz. Sıcak asfalt çalışmasının yapıldığı yer olan Adnan Menderes Mahallesi Kırtık küme evlerinin olduğu yerde arkadaşlarımızın yaptığı çalışmaları inceliyoruz. Şehzadeler Belediyesi olarak 60 tane mahallemizde aralıksız çalışmaya, hizmet üretmeye devam ediyoruz. Bu çerçevede Kırtık küme evlerinin 30 yıllık sorunu olan yol sorununu çözüme kavuşturuyoruz. Burada yaşayan vatandaşlarımıza hayırlı olsun diyorum. Bu çalışmada emeği geçen tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


Hürriyet


Geri Dön