19 / 03 / 2024

Manisa Selendi'de kent yatırımları devam ediyor!

Manisa Selendi'de kent yatırımları devam ediyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi Belediyesi önündeki meydanda peyzaj düzenlemesi yaparak, ilçeye saat kulesi de kazandırdı. Düzenleme gece ve gündüz ayrı güzelliğiyle ilçeye renk kattı.



Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün “Hizmetler Manisa’nın en doğusundan başlayacak” sözüyle adeta yepyeni bir kimliğe bürünen Selendi, saat kulesi ve meydan düzenlemesiyle renklendi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Selendi Belediyesi önünde bulunan meydanda peyzaj düzenlemesi yaptı. Ardından meydana saat kulesi de konuşlandırıldı. Aydınlatması ve otantik düzenlemesiyle ilçeye renk katan düzenleme, Selendili vatandaşların da beğenisini kazandı.


Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak 17 ilçede en güzel çalışmaları hayata geçirdiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, saat kulesi ve peyzaj düzenlemesinin Selendi’ye çok yakıştığını söyledi. Selendi’de söz verdikleri gibi her eksiğin giderildiğini aktaran Başkan Ergün, “Vatandaşlarımızın yüzünü güldürecek çalışmaların içerisindeyiz. İl genelinde ihtiyaç duyulan projeleri bir bir hayata geçirirken, yaşayan şehirler oluşturma adına da düzenlemelerimiz devam ediyor. Selendi ilçemizdeki saat kulesi ve peyzaj düzenlemesi de bu çalışmalarımızdan bir tanesi. Selendili hemşehrilerim güle güle kullansın” dedi.


Milliyet 


Geri Dön