29 / 03 / 2024

Manisa Yanık Ülke Konutları'nda teslimler başlıyor!

Manisa Yanık Ülke Konutları'nda teslimler başlıyor!

Manisa Kula'da turizme kazandırılması çalışmaları kapsamında tarihi evleri satın alınan hak sahiplerinin yerleşeceği Yanık Ülke Konutları tamamlandı.




Manisa'nın Kula ilçesinde turizme kazandırılması çalışmaları kapsamında tarihi evleri satın alınan hak sahiplerinin yaşayacağı Yanık Ülke Konutları tamamlandı.


Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Kula'daki tarihi konutlardan 20 tanesini satın alarak, ilçeye gelecek yerli ve yabancı turistlerin konaklayabilecekleri otel şeklinde düzenlemesi projesi kapsamında evleri satın alınan vatandaşların kalacakları Yanık Ülke Konutları tamamlandı.


Konuyla ilgili açıklama yapan MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Satın alacağımız konutlarda yaşayan kardeşlerimizi mağdur etmemek adına Yanık Ülke Konutları projemizi hayata geçirmiştik. 2016 yılı Kasım ayı sonunda temelini attığımız bu güzel projemizde artık sona gelmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 2 bloktan oluşan projemizde daireleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarladık. Toplamda 32 daireden oluşan projemiz, Kula'ya çok yakıştı. Bu konutlarda yaşayacak vatandaşlarımıza sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum" diye konuştu.


Hürriyet



Geri Dön