28 / 03 / 2024

Manisa'daki Romanlar ev sahibi olmak istiyor!

Manisa'daki Romanlar ev sahibi olmak istiyor!

Manisa Romanlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Avc, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’ı makamında ziyaret ederek roman vatandaşların ev sahibi olabilmeleri için yardımcı olmasını istedi.



Manisa Romanlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Avcı Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’ı makamında ziyaret ederek roman vatandaşların ev sahibi olabilmeleri için yardımcı olmasını istedi.


Ziyaret sırasında kendilerini kabul ettiği için Vali Bektaş’a teşekkür eden Başkan Avcı, dernekleri ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Roman vatandaşların sorunlarına çare olabilmek için çalıştıklarını belirten ve en büyük arzularından birinin ev sahibi olabilmek olduğunu dile getiren Avcı “Sayın Valim bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz. Vatandaşlarımızın en büyük hayallerinden biri kendilerine ait evlerinin olması. Biz de bunun için sizlerden bizlere yardımcı olmanızı istiyoruz. Sizler bize destek olursanız daha kolay ev sahibi olabileceğimize inanıyoruz. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederiz” dedi.

Vali Erdoğan Bektaş da ziyaretten dolayı memnuniyetini belirterek,  TOKİ  kanalıyla pek çok vatandaşın sağlıklı koşullarda ve uygun fiyatlarla ev sahibi olabildiğini ifade edip, kendilerinin de ev sahibi olabilmeleri için elinden geleni yapacağını söyledi.


Milliyet


Geri Dön