20 / 04 / 2024

Manzara Adalar'da 2 bin 200 TL’den başlayan taksit fırsatları!

Manzara Adalar'da 2 bin 200 TL’den başlayan taksit fırsatları!

İş GYO’nun prestijli projelerinden Manzara Adalar’da ev sahibi olanların yüzde 72’si, şirketin sunduğu avantajlı ödeme koşullarından yararlandı.Manzara Adalar’da, 2.200 TL’den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor.



İş GYO’nun prestijli projelerinden Manzara Adalar’da ev sahibi olanların yüzde 72’si, şirketin sunduğu avantajlı ödeme koşullarından yararlandı.

 

Anadolu yakasında Adalar manzarası ile keyifli bir yaşam tarzı vadeden Manzara Adalar’da kolay ödeme koşullarıyla konut sahibi olma fırsatı devam ediyor. İş GYO finansmanı ile sunulan ve bugüne dek ev sahibi olanların yüzde 72’sinin tercih ettiği bu seçenek sınırlı bir süre için daha geçerli olacak. İş GYO’nun sunduğu bu ödeme planıyla, yüzde 40 peşinat sonrası kalan yüzde 60’lık bedel 2018 Mart ayı sonunda ödenebiliyor. Projede bunun yanı sıra yüzde 1 peşinat ile 36 ay faizsiz vade seçeneği de bulunuyor.

 

İstanbul’un yeni gözdesi Kartal’da stüdyo dairelerden 5+1’e kadar değişen konut tipleri, ofis ve ticari nitelikli alanlardan oluşan farklı seçenekler bulunuyor. Geniş daireler ve zengin sosyal donatılarıyla dikkat çeken ve peşin ödemelerde %10 indirim oranı gibi özel fırsatlarla sunulan Manzara Adalar’da, 2.200 TL’den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor.

 

Sahil şeridine arabayla yaklaşık 5 dakika, yürüyerek ise 17 dakika mesafede bulunan Manzara Adalar, İş GYO’nun prestijli projeleri arasında yerini alıyor. Projede, dünyanın tanınmış mimarlık firması Perkins Eastman, özgün tasarımı ile konfor, güven ve ferahlığı buluşturuyor.

 

Manzara Adalar,  kapalı/açık yüzme havuzu, açık çocuk havuzu, fitness center, SPA alanı, hobi odaları, çocuk kulübü ve çok amaçlı spor kompleksi ile dingin ve keyifli bir yaşam sunuyor. Yansıma havuzları ve yürüyüş parkurlarıyla yaşamı zevke dönüştürüyor. Yaklaşık 2.500 m2’lik sosyal tesis alanının yanı sıra, 7/24 özel güvenliği, kapalı otopark alanı, her daire için ayrılmış yaklaşık 3 m2’lik depo alanı, tüm dairelerde 24 saat kesintisiz enerji ve bir bölümü güneş enerjisinden faydalanılarak karşılanacak ortak alan aydınlatmaları ile aidat tasarrufu gibi özellikleriyle de keyifli ve güvenli bir hayat vadediyor.

 


Telefon: 444 74 96

Web: http://www.manzaradalar.com.tr/



Haber Bugün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


İş GYO'nun Kartal'da inşa ettiği Manzara Adalar'da ev sahibi olanların yüzde 72'si, şirketin sunduğu ödeme koşullarından yararlandı. Projede stüdyo dairelerden 5+1'e kadar değişen konut tipleri, ofis ve ticari nitelikli alanlar bulunuyor. Konut bedelinin yüzde 40'ını peşin verenler geri kalan yüzde 60 için ödemeyi Mart 2018'e öteleyebiliyor. Yüzde 1 peşinat seçeneğinden yararlananlar ise 36 ay vadeye faiz işletilmeden ev sahibi olabiliyor. 


Bugün Gazetesi




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


İş GYO, Manzara Adalar'da daire almak isteyenler için fırsat ödeme planını devam ettirme kararı aldı. Şirket, projede bugüne kadar ev sahibi olanların yüzde 72'sinin bu plandan yararlandığını açıkladı. 


İşte ödeme planı

Çok sayıda kişi tarafından tercih edilen ödeme planı ise şöyle.. Konut bedelinin yüzde 40'ı peşinat olarak verildikten sonra kalan yüzde 60'lık tutar 2018 Mart ayı sonunda ödenebiliyor. Projede bunun yanı sn-a yüzde 1 peşinat ile 36 ay faizsiz vade seçeneği de bulunuyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim de yapılıyor. Kartal'da inşa edilen Manzara Adalar'da stüdyo dairelerden 5+1'e kadar değişen konut tipleri yer alıyor. Ofis ve ticari alanlarında bulunduğu Manzara Adalar'da; yüzme havuzu, açık çocuk havuzu, fitness center, SPA alanı, hobi odaları, çocuk kulübü ve çok amaçlı spor kompleksi gibi hizmetler mevcut. 


Posta



Haber Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Anadolu yakasında yükselen Manzara Adalar'da ev sahibi olanların yüzde 72'si, İş GYO'nun ödeme planını tercih etti. Şirketin sunduğu ödeme planıyla, yüzde 40 peşinat sonrası kalan yüzde 60'lık bedel 2018 Mart ayı sonunda ödenebiliyor. Projede bunun yanı sıra yüzde 1 peşinat ile 36 ay faizsiz vade seçeneği de bulunuyor. Kartal'daki projede stüdyo dairelerden 5 + 1'e kadar değişen konut tipleri ile ofis ve ticari alanlardan oluşan farklı seçenekler de bulunuyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim oranı gibi özel fırsatlar sunuluyor. 


Yeni Yüzyıl


Haber Dünya gazetesinde şöyle yer buldu:

İş GYO'nun planıyla Manzara Adalarda ev adılar!

İş GYO'nun prestijli projelerinden Manzara Adalar'da ev sahibi olanların yüzde 72'si, şirketin sunduğu uygun ödeme koşullarından yararlandı. 

Kartal'da Adalar manzaralı projede İş GYO finansmanı ile sunulan ve bugüne dek ev sahibi olanların yüzde 72'sinin tercih ettiği seçenek bir süre için daha geçerli olacak, iş GYO'nun sunduğu bu ödeme planıyla, yüzde 40 peşinat sgnrası kalan yüzde 605lık bedel 2018 Mart ayı sonunda ödenebiliyor. Bunun yanı sıra yüzde 1 peşinat ile 36 ay faizsiz vade seçeneği de bulunan Manzara Adalar'da, 2.200 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor. 


Dünya


Haber Milliyet'te şöyle yer aldı;

İstanbul Kartal’da İş GYO tarafından hayata geçirilen Manzara Adalar’da ev sahibi olanların yüzde 72’si, şirketin sunduğu ödeme koşullarından yararlandı. Projede İŞ GYO koşullarıyla ev sahibi olma fırsatı devam ediyor. İş GYO’nun sunduğu bu ödeme planıyla, yüzde 40 peşinat sonrası kalan yüzde 60’lık bedel 2018 Mart ayı sonunda ödenebiliyor. Projede bunun yanı sıra yüzde 1 peşinat ile 36 ay faizsiz vade seçeneği de bulunuyor. Projede, peşin ödemelerde yüzde 10 indirim oranı gibi özel fırsatlar da sunuluyor. 


Milliyet




Haber Zaman Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Anadolu yakasında Adalar'a karşı inşa edilen Manzara Adalar'da konut satışı sürüyor. İş GYO finansmanı ile sunulan ve bugüne dek ev sahibi olanların yüzde 72'sinin tercih ettiği bu seçenek sınırlı bir süre için daha uzatıldı.


İş GYO'nun sunduğu bu ödeme planıyla, yüzde 40 peşinat sonrası kalan yüzde 60'lık bedel 2018 Mart ayı sonunda ödenebiliyor. Projede bunun yanı sıra yüzde 1 peşinat ile 36 ay faizsiz vade seçeneği de bulunuyor. 5+1'e kadar değişen konut tipleri, ofis ve ticari nitelikli alanlardan oluşan projeden 2 bin 200 lira taksitle de ev sahibi olunabiliyor.


İMMİB'den Paris'e çıkarma


Paris'te iki senede bir düzenlenen ve bu yıl 2 bin 600 firma ile 350 bin ziyaretçinin katıldığı ‘Paris Batimat 2015' fuarına 60 Türk şirketi katıldı. Bunların 16'sının kendi üyeleri olduğunu söyleyen İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi Başkanı Serdar Urfalılar, “Avrupa'nın en büyük ikinci yapı fuarı olan Batimat'a bu yıl dördüncü kez katıldık. Ürettiğimiz malların kalite olarak Avrupalı firmalardan hiçbir eksiği yok ve fiyat performansı olarak da onlardan daha uygunuz. Bu yüzden yaptığımız her anlaşma bize bir sonraki iş için referans oluyor.” diye konuştu.


Çukurova Balkon görücüye çıktı


Adana, Mersin ve İstanbul'da faaliyet gösteren SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, Çukurova Gayrimenkul ve Proje Yatırım Fuarı'na katıldı. Fuarda, Kartal'da inşa edilen Çukurova Balkon'u tanıtan şirket, kampanya başlattı. 1. alternatifte yüzde 35 peşinat vade farksız teslime kadar, yüzde 65 oranında banka kredisi ise bir yıl ötelenebiliyor. 2. alternatifte ise yüzde 25 peşinat yine vade farksız teslime kadar ötelenebiliyor, yüzde 75 banka kredisinin ödemeleri ise hemen başlıyor. Proje, Haziran 2017'de bitecek.


İstMarina AVM tanıtıldı


DAP Yapı'nın  Kartal sahilinde geliştirdiği İstMarina projesinde yer alacak AVM etabının tanıtımı yapıldı. 160 mağazadan oluşan İstMarina AVM'nin tanıtımına DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş ve yatırımcılar katıldı. 250 milyon Euro yatırımla hayata geçecek İstMarina AVM, 3 kattan oluşurken birçok ünlü markaya ev sahipliği yapması bekleniyor.


Tekzen'den yeni mağaza


Yapı market zincirlerinden Tekzen, İstanbul'daki 11. mağazasını Gaziosmanpaşa'da Viaport Venezia AVM'de açtı. Türkiye genelinde 53 ilde 107 mağazasıyla A'dan Z'ye bir evin ihtiyacı olan her şeyi tek bir çatı altında toplayan Tekzen'de, mobilyadan aydınlatmaya, banyo dolaplarından küçük ev aletlerine, inşaat&tesisat malzemelerinden bahçe dünyasına kadar birçok ürün bulunuyor. Şirket açılışa özel kampanyalarda başlattı.


Zaman


Geri Dön