18 / 04 / 2024

Marka Şehirler Zirvesi'ne 108 firma katılacak!

Marka Şehirler Zirvesi'ne 108 firma katılacak!

Marka Şehirler Zirvesi Türk ekonomisinde marka gücü ve marka değeri olan firmaları, tek bir çatı altında buluşturarak 7 Nisan Perşembe, CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul'da gerçekleşiyor.




Marka Şehirler Zirvesi 7 Nisan'da Türkiye'de İlk Kez Gerçekleşiyor

 

Marka Şehirler Zirvesi Türk ekonomisinde marka gücü ve marka değeri olan firmaları, tek bir çatı altında buluşturarak  7 Nisan Perşembe, CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul'da  gerçekleşiyor.


Şehirlerimizin markalaşmasında imzası bulunan ve prestijini arttıran firmalar emsali görünmemiş bir buluşmaya ev sahipliği yapacak.

 

Marka Şehirler Zirvesi'ne İştirak Edecek Konuşmacılar:

Fazlı KILIÇ, Kağıthane Belediye Başkanı

Aziz YENİAY, 24 Şirketler Grubu Y.K.B.

Doç. Dr. Feyzullah YETGİN, Çalık Gayrimenkul Y.K. Üyesi

Gökhan Murat KALSIM, İTO Yönetim Kurulu Başkan Yrd., MÜSİAD Y. K.B. Yrd.

H. İnanç KABADAYI, Ege Yapı Y.K.B.

Muammer CEYLAN, Ceylan İnşaat Y.K.B.

Nazmi DURBAKAYIM, Teknik Yapı Y.K.B.

Önder YİĞİT, Yiğit Group Y.K.B.

Reha YELTEKİN, MÜSİAD İnşaat ve Çevre Komisyon Başkanı

Yaşar AŞÇIOĞLU, Aşçıoğlu Y.K.B.

Yaşar DOĞAN, TÜMSİAD Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Y.K.B.

Yener ŞENER, Türk Yapısal Çelik Derneği Y.K.B.

Ali ÇAĞATAY,  Bloomberg HT Haber Koordinatörü

 

Marka Şehirler Zirvesi'nin Altın Sponsorları Teknik Yapı ve Ceylan İnşaat, Bronz Sponsoru Ege Yapı, Yaka Kartı sponsoru olarak ise Yiğit Grup yer alıyor.


REIDIN bilgi ortağı, Zingat.com Stratejik Pazarlama ortağı olarak yer alan zirve, İMKON, İNDER, TÜMSİAD, MÜSİAD, AEMDER, BACADER, ÇEDBİK, İSEDA, KALİSDER, Türk Yapısal Çelik Derneği, Yapı Denetçileri Derneği tarafından desteklenmektedir.

 

Katılımcı Firmalar

1. 2. 24 Gayrimenkul Portföy

3. Ab Grup Holding

4. Ac Yapı

5. Aemder

6. Alptekin İnşaat

7. Amplio Emlak

8. Anka Yapı

9. Ant Yapı

10. Ary Yapı

11. Aşçıoğlu Grubu

12. Ataman İnşaat

13. Bacader Baca İmalatçıları Derneği

14. Bakırcı Yapı Ve Gayrimenkul

15. Balance Gayrimenkul

16. Bayraktar İnşaat

17. Beyttürk İnşaat

18. Biskon Yapı

19. Bloomberg Ht

20. Boğaziçi İmar Planlama

21. Borusan Mannesmann

22. Boyracı Yapı

23. Buvan Yatırım

24. Cathay Invest

25. Ceylan İnşaat

26. Çalık Gayrimenkul

27. Çedbik Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği

28. Çukurova Gayrimenkul

29. Dağ Mühendislik

30. Delta Dekorasyon

31. Demir İnşaat

32. Demirören Medya

33. Doğuş Gyo

34. Doruk Gyg

35. Dtk Dergisi

36. Dumankaya

37. E-Belediye Dergisi

38. Ege Yapı

39. Egemen Gazetesi- Yandex

40. Eko Yapı Dergisi

41. Ekşioğlu

42. Emlak Dream

43. Emlak Gazetesi.Com

44. Emlak News

45. Emlak Pencerem

46. Enerji Ve Tesisat

47. Entes

48. Etna Gayrimenkul

49. Extensa İstanbul

50. Ferko

51. Forum Makina

52. Görkem Yapı

53. Gül İnşaat

54. Gülsa İnşaat

55. Güral İnşaat

56. Hanesel Yapı

57. Hasanoğlu İnşaat

58. Hayat Gıda Tekstil

59. Helis Yapı

60. Huzurlu Gayrimenkul

61. Ic İçtaş İnşaat

62. İhlas Yapı

63. İhya Yapı

64. İmkon İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu

65. İnder İstanbul İnşaatçılar Derneği

66. İnşaat Ve Yatırım Dergisi - Anba Yayıncılık

67. İseda İklimlendirme Soğutma Eğitim Danışma Ve Araştırma Derneği

68. Kadıköy Lıfe

69. Kağıthane Belediyesi

70. Kalisder Kalıp Ve İskeleciler Derneği

71. Kanpolat İnşaat

72. Karden İnşaat

73. Kayı Holdıng

74. Keleşoğlu Holding

75. Konut Haberleri

76. Kuyumcukent Gayrimenkul

77. Mabco İnşaat

78. Merosa

79. Met-San

80. Mimart/Aluart

81. Müsiad Müstakil Sanayici Ve İş Adamları Derneği

82. Na Yapı

83. Nef

84. Oflaz İnşaat

85. Ofton Yapı

86. Oliv Yapı

87. Oyak İnşaat

88. Reıdın

89. Satya Yapı

90. Sel Proje

91. Tahincioğlu

92. Teknik Yapı

93. Tgp Gayrimenkul

94. Tucsa Türk Yapısal Çelik Derneği

95. Tuna Yapı

96. Tümsiad Tüm Sanayici İşadamları Derneği

97. Urtim

98. Üsküdar Belediyesi

99. Vakıf Gyo

100. Varyap

101. Yapı Denetçiler Derneği

102. Yaşam Projeleri

103. Yda İnşaat

104. Yeni Projeler

105. Yiğit Grup

106. Zin-D Yatırım

107. Zingat.Com

108. Zorlu



Haber Milliyet'te şöyle yer aldı;



7 Nisan 2016 tarihinde CVK Park BosphorusHotel’de kapılarını açacak olan Marka Şehirler Zirvesi,  marka şehirlerimizin Türkiye ekonomisine katkısını arttırmak amacı ile yüksek bir katılım ile gerçekleşecek.


Eventuum tarafından gerçekleştirilecek Marka Şehirler Zirvesi, Türk ekonomisinde marka gücü olan firmaları tek bir çatı altında toplayacak.  


İNDER, MÜSİAD, TÜMSİAD, İMKON, ÇEDBİK, BACADER, AEMDER, İSEDA, KALİSDER, TUCSA tarafından desteklenen Marka Şehirler Zirvesi 150’nin üzerinden prestij sahibi firmayı ağırlayacak.


Marka Şehir olan İstanbul, marka dünya şehirleri arasında en hızlı yükselen değer olarak önem kazanmaktadır.Entelektüel birikimlerini projelerine yansıtan değerli konuşmacılarımız, şehirlerimizin prestijini arttıracak.Üst düzey estetik ve elitist anlayışın hakim olduğu zirvede sektörümüz, şehirlerimize hak ettiği değeri yansıtacak.


Şehirlerimizin markalaşmasında imzası bulunan ve prestijini arttıran firmalar emsali görünmemiş bir buluşmaya ev sahipliği yapacak. 


Marka Şehirler Zirvesi’ne iştirak edecek değerli  konuşmacılar ise;  Kağıthane Belediye Başkanı FazlıKILIÇ,İNDER Y.K.B. Nazmi DURBAKAYIM,  TÜMSİAD Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Y.K.B. Yaşar DOĞAN, 24 Şirketler Grubu Y.K.B.Aziz YENİAY, Çalık Gayrimenkul Y.K. Üyesi Doç. Dr. Feyzullah YETGİN, İstanbul Ticaret Odası Y.K.B.Yrd., ve MÜSİAD Genel Başkan Yrd.Gökhan Murat KALSIN,Ege Yapı Y.K.B.H. İnanç KABADAYI,Ceylan İnşaat Y.K.B.Muammer CEYLAN, Yiğit Group Y.K.B.Önder YİĞİT,MÜSİAD İnşaat ve Çevre Komisyon Başkanı Reha YELTEKİN, Aşçıoğlu Y.K.B.Yaşar AŞÇIOĞLU, Türk Yapısal Çelik Derneği Y.K.B.Yener ŞENER yer alıyor.“Şehirlerimizin markalaşmasında ulusal ve yerel düzeyde gerekli yatırımlar ve uygulamalar, gelecek  dönem projeksiyonları”konulu panelinmoderatörüolarak  Bloomberg HT haber Müdürü Ali ÇAĞATAY.


Üst düzey estetik anlayışına hakim olan Marka Şehirler Zirvesi’nin sponsorları arasında Teknik Yapı, Ceylan İnşaat, Ege Yapıve Yiğit Grupyer alıyor.


Marka Şehirler Zirvesi’nde Altın Sponsor olarak yer alan Teknik Yapı farklılık yaratıyor


1974 yılından bu yana inşaat sektöründe geniş bir yelpazede hizmet veren, bugüne kadar konut ve sanayi yapılarında altı milyon metrekarenin üzerinde imalat gerçekleştiren TEKNİK YAPI, deneyim, birikim ve iş anlayışını firmanın kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi DURBAKAYIM’ın öncülüğünde yürütmektedir. İnşaatın yanı sıra, gayrimenkul geliştirme, turizm, güvenlik, sağlık ve gıda alanlarındaki faaliyetlerini TEKNİK YAPI HOLDİNG çatısı altında toplamıştır. TEKNİK YAPI, Uphill Court, Uplife Park, Uptwins Deluxe Residence, Uprise Elite, UpcityFlats, UpcityResidence, DeluxiaPalace, DeluxiaSuites, DeluxiaDragos, Evora Park, Evora İstanbul, Metropark, Condord İstanbul ve Suadiye Sahil gibi birçok proje dahil olmak üzere, bugüne kadar yarattığı konseptler ile kendi projelendirdiği onlarca fabrika ve yüzlerce bina inşaatında kendine has çizgisini daima yansıtmıştır.


Marka Şehirler Zirvesi’nde Altın Sponsor olarak yer alan Ceylan İnşaat dev projelere imza atıyor


Muammer CEYLAN  tarafından 1995 yılından itibaren inşaat sektöründe “Her sattığımız daire bir dost kazanmak” sloganıyla 20 yıldır mütevazı bir şekilde “insana hizmet” anlayışı ile yoluna devam eden Ceylan İnşaat, 2016 yılı ve sonrası için özellikle kentsel dönüşüm ağırlıkta olmak üzere, Göztepe, fikirtepe, Kartal, Mecidiyeköy, Beşiktaş, Çeliktepe, Levent, Bakırköy, Çengelköy gibi lokasyonu yüksek yerlerde  13 adet dev projeye imza atmıştır.


Marka Şehirler Zirvesi’nden Bronz Sponsor olarak yer alan Ege Yapı portföyünü genişletiyor  


Ege Yapı halen yurt içi ve dışında devam etmekte olan 6 ayrı proje ile 1.200.000 m2 inşaata devam etmektedir. emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımı modelinde olan ve bünyesinde 3266 konut ve rezidans, doğa koleji Oxford Quality School, Four Points by Sheraton Oteli, Radisson Blu Hotel, alışveriş caddesi, sosyal alanlar ve geniş peyzaj alanları barındıran, 818.000 m2 inşaat alanına sahip “Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Projesi” ödüllü Batışehir projesi de portföyüne eklenmiştir. Böylece Ege Yapı’nın toplam inşaat alanı 2.000.000 m2 üzerine çıkmaktadır.


Marka Şehirler Zirvesi’nde Yaka Kartı Sponsoru olarak yer alan Yiğit Group dikkat çekiyor


Fortis İstanbul, Yiğit Group'un İstanbul'daki ilk marka projesi olarak dikkat çekiyor. Latince 'yiğit' anlamına gelen Fortis'i marka adı olarak tercih eden Yiğit Group, İstanbul'un yükselen ve her geçen gün daha fazla markalı projeyi ağırlamaya başlayan lokasyonlarından biri haline gelen Basın Ekspres'te gerçekleştirdiği Fortis İstanbul ile İstanbul'u yepyeni bir konut anlayışıyla tanıştırıyor. 


Yiğit Group tasarımdaki ve işçilikteki titiz yaklaşımını İstanbul'a taşıdığı Fortis İstanbul, farklı ihtiyaçlar için farklı özellikteki konut tipleri, iddialı lokasyonu ve fiziki özellikleriyle dikkat çekiyor. Sosyal ve ticari olanaklarıyla sakinlerinin ve bölgede yaşayanların tüm ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikleri bir arada bulunduran Fortis İstanbul, dış mimarisiyle olduğu gibi iç mimarisiyle de fark yaratıyor. Yiğit Group, Fortis İstanbul'un yanı sıra Sinanlı Yapı ile Kadıköy'de hayata geçirecekleri projede de Fortis markasını kullanacağı Fortis Sinanlı Kadıköy projesine de yılın ilk yarısında başlayacak.



Milliyet 


Geri Dön