25 / 04 / 2024

Markalı konutlarda sayfiye yarışı başladı! Urla, Çeşme ve Bodrum'da yeni proje akını!

Markalı konutlarda sayfiye yarışı başladı! Urla, Çeşme ve Bodrum'da yeni proje akını!

Kovid-19 salgınında değişen tüketici tercihleri ve özellikle uzaktan çalışmaya geçilmesiyle beraber, Mesa, Tahincioğlu, Ağaoğlu, Ege Yapı gibi markalı konut üreticileri sayfiyeleri odağına aldı. Bodrum'un ardından Çeşme, Urla ve Dikili'de proje yarışı başladı...



İZMİR REVAÇTA

Konut yapı stoku eski olan ve büyük kentlerden göç alan İzmir ve sayfiyeleri son yıllarda öne çıkmaya başladı. Dap Yapı'nın proje ürettiği kentte özellikle Urla'nın gastronomi turizminde öne çıkması ve büyük kentlerdeki eğitimden sağlığa birçok olanağı sunmayı bölgeye göçleri ve yatırım ilgisini artırıyor. Arsa stokunun bulunması da proje üretimini kolaylaştırıyor.

Markalı konutlarda sayfiye yarışı başladı! Urla, Çeşme ve Bodrum da yeni proje akını!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, İzmir'de projelendirilmiş üç projeleri bulunduğunu, önümüzdeki dönemde İzmir'in İstanbul ile birlikte proje üretecekleri diğer şehir olacağını söylüyor.

Urla Kekliktepe 73 villalık projelerinin ön talep toplama sürecinde olduğunu belirten Kabadayı, "Alsancak'ta, Dikili'de birer projemiz var. İzmir'de daha fazla proje üreteceğiz. İstanbul, İzmir birlikte devam edecek. Urla bizim için önemli bir bölge. İzmir-İstanbul otoyolunun açılması ulaşımı kolaylaştırması ilgiyi artırdı" diyor.

İnsanların sayfiyelere yönelmesi ile birlikte bu ilgiye hitap edecek proje geliştirme konusunda Büyükyalı, Özak Göktürk projelerini geliştiren Özak GYO'nun da çalışmaları bulunuyor. Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, Bodrum Akyarlar'da yeni aldıkları arazide bir otel projesi yapacaklarını detaylarının önümüzdeki dönemde netleşeceğini söylüyor.

Markalı konutlarda sayfiye yarışı başladı! Urla, Çeşme ve Bodrum da yeni proje akını!

İstanbul dışında Ege Bölgesi ve İzmir'in sayfiyeleriyle ilgilendiklerini belirten Akbalık, "Özak GYO Urla'dan 2-3 arazi sahibi ile görüşme halindeyiz. Ulaşımı kolay, tabiatla içiçe yaşamı tercih edenler için Ege Bölgesi'nde ulaşımı kolay bölgelerde yer arayışımız var. Görüştüğümüz yerler var" diye konuşuyor.

MERT BOYSANOĞLU/MESA MESKEN YÖNETİM KRL. BŞK. 

“EKOTURİZM KONSEPTINE ODAKLANDIK" 

Markalı konutlarda sayfiye yarışı başladı! Urla, Çeşme ve Bodrum da yeni proje akını!

“Mesa Urla Kekliktepe'yi pandemide öne çıkan sayfiyeye taşınma ve doğa ile iç içe olma taleplerini karşılamak adına 12 ay yaşanabilecek şekilde tasarladık. Doğa içinde, zeytin ağaçları arasındaki 68 dönümlük bir araziye yayılan, 68 adet villaya sahip butik bir proje. Kısa süre önce satışa çıkmasına rağmen Istanbul,  Ankara  ve İzmir'den, yurt dışında yaşayan Türklerden ilgi gördü. Kısa vadede İstanbul dışında Ankara, Muğla ve İzmir'deki mevcut projelerimize devam edeceğiz. Sahil şeridinde çok farklı veya yeni lokasyonları araştırıyoruz. Ekoturizmde konseptler oluşturabileceğimiz büyük ölçekli arsalarda yeni projeler geliştirme hedefimiz var. Ağırlıklı Çanakkale ve Ayvalık üzerinde çalışıyoruz. İkinci ev konseptinde yeni projeler geliştirmek için Muğla'da denize yakın noktalarda çalışıyoruz. Urla'yı çok sevdik, burada büyük ölçekli projeler için arayışlarımız sürüyor."

BURAK KUTLUĞ/AĞAOĞLU HOLDİNG CEO'SU 

“SÜRDÜRÜLEBİLİR PROJE GELİŞTİRİYORUZ”

Markalı konutlarda sayfiye yarışı başladı! Urla, Çeşme ve Bodrum da yeni proje akını!

"Milas-Bodrum Havalimanı'nın hemen altında yer alan "Muğla- Milas Turizm Yerleşkesi" projemizi, Türkiye'de örneği az bulunan bir şekilde tamamen sürdürülebilirlik anlayışıyla hayata geçirmeyi planlıyoruz. Bölgenin en önemli çevreci figürlerinin himayesinde bölgedeki en büyük ağaç ve bitki seralarından birini geliştirdik. Son teknoloji kullanılıp deniz suyu derin deşarj yönetimiyle arıtılacak ve kullanım suyu elde edilecek. Kullanılan atık su tekrar arıtılarak yeşil alanlar sulanacak. Projede oturum alanı yüzde 10'u geçmeyecek. Yüzde 90'lık kısmı ise yeşil alan, bölge halkı ile geliştirilecek akıllı tarım alanları, peyzaj alanları, spor alanları, kültür ve sanat alanları ve çocuk oyun alanları planlanmakta."

Faizsiz konutta masraflar düşecek! Ev sahibi olmak kolaylaşacak! 

Kredi çekecekler dikkat! Düşük faizli kredi imkanı! DenizBank, Garanti BBVA, İş Bankası...

İstanbul'da 2 bin 227 TL taksitle ev sahibi olma imkanı! TOKİ'den ucuz konut müjdesi! Şimdi başvurun, hemen teslim alın!


Geri Dön