26 / 04 / 2024

Marmara Evleri 3 teslim tarihi!

Marmara Evleri 3 teslim tarihi!

Firma: İhlas Holding İnşaat Grubu

Proje: Marmara Evleri 3

İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde inşa edilen Marmara Evleri 3 teslim tarihi bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz.. Projede konut sahibi olmak isteyenler anlaşmalı bankadan temin edilen banka kredisini kullanıyor...



İhlas Holding projesi olarak yaşama geçirilen Marmara 3 ödeme planı kapsamında banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün.  Marmara Evleri 3  teslim tarihi bilgilerinden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim.


Marmara Evleri 3 teslim tarihi!


Toplam 396 adet konutun yer aldığı Marmara Evleri 3 projesi, İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde hayata geçiriliyor. Beylikdüzü Marmara 3 fiyatları için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


47 bin 102 metrekare alan üzerinde inşa edilen İhlas Marmara Evleri 3 satış ofisi telefon numarası şu şekilde: 0212 876 18 40. Marmara Evleri 3 teslim tarihi bilgileri haberimizin devamında mevcut.


Konutların 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Marmara Evleri 3 telefon numarası için haberimizi okumanız yeterli. Projede satış sürecine devam ediliyor.


Marmara Evleri 3 teslim tarihi!


İçerisinde yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, fitness merkezi, sauna gibi sosyal olanaklar sunulduğu Marmara Evleri 3 teslim tarihi hemen teslim olarak belirlendi. İhlas Holding Marmara Evleri 3 iletişim bilgileri için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.


Marmara Evleri 3 satış ofisi adres:  Marmara Mahallesi Hürriyet Bulvarı No:239 A Yakuplu - Beylikdüzü / İstanbul


Beylikdüzü Marmara 3 iletişim

Telefon: 0212 876 18 40

Web adresi: www.marmaraevleri3.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön