19 / 04 / 2024

Marmara Royal Evleri'nde 90 bin TL'ye! 1000 TL taksitle!

Marmara Royal Evleri'nde 90 bin TL'ye! 1000 TL taksitle!

Marmara Royal, Pendik Gözdağı'nda Özka Ortaklar tarafından hayata geçirilen bir proje



Toplam arsa alanı 7 bin 501, toplam inşaat alanı ise 28 bin metrekare olan Marmara Royal'in inşaatına Ekim 2010'da başlanacak.

İlk teslimlerin inşaat başlangıcından 8 ay sonra başlayacağı Marmara Royal Evleri'nde 220 adet konut yer alıyor. Konutların alanları 52 ile 140 metrekare arasında değişiyor.

Marmara Royal'da fiyatlar 90 bin TL ile 392 bin TL arasında değişiyor. 20 bin TL peşinatla konut kredisi kullanılabiliyor. Taksitle 1000 TL'den başlıyor. Projede metrekare ortalama birim fiyatı ise 2 bin TL belirlendi. Marmara Royal için Türkiye Finans ve Yapı Kredi'den konut kredisi kullanılabiliyor.

13 katlı iki bloktan meydana gelmesi planlanan Marmara Royal'de home ofis,kreş, ticari ve residans hizmetleri sunuluyor. Marmara Royal' de merkezi ısıtma sistemine (pay ölçerli sistem) sahip dairelerde; klima alt yapısı ve mutfaklarda ankastre ürünler (davlumbaz, ocak, fırın) bulunuyor. Projede açık havuz, fitness center, sauna,çocuk oyun alanları, her daireye kapalı otopark alanı, gibi sosyal alanlar da mevcut.

Marmara Royal; resepsion, vale, kuru  temizleme, temizlik hizmetleri, health care, 24 saat güvenlik ve diğer residence hizmetleriyle eksiksiz bir yaşam konsepti sunuyor. Ayrıca sunmuş olduğu alt yapı olanaklarıyla home office yaşam tarzına da son derece uygun bir proje.

Proje yoldan yüksek konumu sayesinde Marmara Denizi ve Adalar manzarasına tamamıyla hakim. Denize kuş uçuşu 2 bin metre mesafede bulunan Marmara Royal Residence, 3. kattan itibaren tüm dairelerde panoramik deniz ve adalar manzarası sunuyor.

Karayolu ile E- 5 karayoluna 500 metre, E5 Tersane Kavşağına 1 kilometre mesafede bulunan Marmara Royal Konutları; TEM Kurtköy Gişelerine 3 kilometre, sahil yoluna 1 kilometre, denizyolu ile Pendik deniz otobüsü ve Pendik-Yalova Feribot İskelesine 2 kilometre, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 3 kilometre mesafede.

Hemen yanında inşası tamamlanan Marmara Üniversitesi Hastanesi bulunan projenın yakın bölgesinde Sabiha Gökçen Havaalanı, İstanbul Park Pisti (Formula), Neomarin, Pendorya, Viaport, Atlantis AVM, Viaport Otel ve inşası tamamlanmak üzere olan Uluslar arası Fuar-Kongre Merkezi bulunuyor. Bunların dışında Sabancı Üniversitesi, Okan Üniversitesi, Koç Lisesi gibi seçkin eğitim kurumları,  Gebze Organize Sanayi Bölgesi, Tuzla Tersanesi, Anadolu Sağlık Merkezi, Tübitak ve Marin Türk (Pendik Marina)  bölgeye yakın konumlarda yer alıyor.

www.marmararoyal.com 

216 5981216

Ebru DUMAN/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön