26 / 04 / 2024

Marmarabirlik arsasını 5 milyon 700 bin TL'ye Bektaş inşaat aldı!

Marmarabirlik arsasını 5 milyon 700 bin TL'ye Bektaş inşaat aldı!

Marmarabirlik tarafından satışa çıkarılan Yalova Caddesi üzerindeki arsa için ihaleye tek başına giren Bektaş inşaat Kuyumculuk Limited Şirketi, yaklaşık 4 bin metrekarelik arsayı 5 milyon 700 bin TL bedelle satın aldı...




MARMARABİRLİK'in Orhangazi'deki 2 ayrı arsa için açılan ancak yalnızca Yalova Caddesi üzerindeki arsa için iştirakçinin olduğu ihalede Yalova Caddesi'ndekı arsanın satışı onaylandı. 


Buradaki ihaleye tek başına giren Bektaş inşaat Kuyumculuk Limited Şirketi, yaklaşık 4 bin metrekarelik arsayı  5 milyon 700 bin TL bedelle satın aldı. Marmarabirlik Orhangazi Zeytin Tarım ve Satış Kooperatifi, ilçedeki iki ayrı noktada yer alan arsayı geçen hafta ihale ile satışa çıkardı. Daha önce yıkımı gerçekleştirilen Gemlik Caddesi üzerindeki depo alanları için ihalede herhangi bir talipli çıkmazken, Yalova Caddesi üzerinde yer alan eski düğün salonu, hizmet binası ve depoların oldugu alana Orhangazili Firma Bektaş İnşaat Kuyumculuk, yaklaşık 5 milyon 700 bin TL'lik teklif sundu. İhalenin üzerinde geçen 1 haftalık sürenin ardından Marmarabirlik Merkez Yönetimi, Hidamet Asa başkanlığında yaptığı toplantı sonrasında satış işlemini onayladı. Böylece Marmarabirlik'in Yalova Caddesi üzerinde yer alan eski düğün salonu, hizmet binası ve depoların olduğu alan Bektaş İnşaat ve Kuyumculuk şirketine geçti. 



Hürriyet Bursa


Geri Dön