16 / 04 / 2024

Marmaraereğlisi yeni belediye hizmet binasına kavuşuyor!

Marmaraereğlisi yeni belediye hizmet binasına kavuşuyor!

Marmaraereğlisi Belediyesi yeni hizmet binasında sona gelindi. Marmaraereğlisi yeni belediye hizmet binasına kavuşuyor.



Marmaraereğlisi Belediyesi yeni hizmet binasında sona gelinirken, ikmal inşaatı tamamlanan binada iç dekorasyon ve iç tefrişatın yerleştirilmesi işlemleri yapılıyor. Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Marmaraereğli ilçesi D110 karayolu Çorlu Kavşağı yanında 1 bin 866 metrekare arazi içerisine 11 bin metrekare kapalı alana sahip 2’si bodrum kat olmak üzere toplam 9 katlı olarak projelendirildi. 

Proje toplam bedeli olarak 11 milyon olarak planlanan  yeni hizmet binasında 2015 yılında kaba inşaatının ihalesi 2 milyon 911 bin TL bedelle yapılarak kaba inşaatı tamamlandı. Kaba inşaatının tamamlanmasına müteakip yeni hizmet binası ikmal inşaatı 6 milyon bedel ile ihalesi gerçekleştirildi. 

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, “Hızla gelişen ilçemizde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabilecekleri ve ilçemizin tarihi dokusuna uygun bir belediye binası tasarladık. İkmal inşaatı tamamlanan yeni hizmet binamızda çalışmalar hızla devam ediyor. İç tefrişatın getirildiği binada dekorasyon ve tefrişatın yerleştirilmesi işlemlerine geçiliyor. İç tefrişatı da hızla yerleştirilecek binamızda artık sona gelindi. Hizmetlerin en kalitelisini hak eden vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmak adına inşallah kısa bir süre içerinde yeni hizmet binamıza geçeceğiz” dedi.
 


Geri Dön