26 / 04 / 2024

Marmaris otelleri kaliteye odaklı!

Marmaris otelleri kaliteye odaklı!

Türk turizminin en önemli duraklarından Marmaris, turizm zenginlikleri ile yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Bölge otelcilerinin ve turizmcilerinin turizm kalitesi adına yaptığı çalışmalar Marmaris'i daha gözde hale getirdi...



Türk turizminin en önemli duraklarından Marmaris, turizm zenginlikleri ile yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Son yıllarda bölge otelcilerinin ve turizmcilerinin turizm kalitesi adına yaptığı çalışmalar Marmaris'i daha gözde hale getiriyor. 


Daha önceki senelerde İngiliz ağırlıklı bir misafir profiline sahip olan Marmaris, turizmcilerin girişimleri ile bu turist profilini biraz olsun genişletti. İngilizlerin ağırlıklı olarak gelmeye devam ettiği Marmaris, yapılan çalışmalarla ilerleyen yıllarda ülke çeşitliliğini arttıracak gibi görünüyor. Bu konudaki çalışmalar ise tüm hızıyla devam ediyor. 


Marmaris'te dikkat çeken bir diğer konu ise otellerin kaliteye gösterdikleri önem oldu. Nitelikli yatak sayısını arttırmak isteyen otel yatırımcıları yaptıkları çalışmalarla bu konuda önemli adımlar attılar. Otel yatırımcılarının nitelikli yatak sayısını arttırmak için yaptıkları çalışmalar meyvesini de vermeye başladı. Kalitesi düşük otellerde kalmaktansa biraz daha fazla para harcayarak kaliteli otelleri tercih edenlerin sayısı artıyor. 

Milliyet 






Geri Dön