28 / 03 / 2024

Marmaris’e Elite resort!

Marmaris’e Elite resort!

Elite World Otelleri, ilk ‘resort’ otelini Marmaris’te açtı. İçmeler Plajı’na 30 metre mesafede 186 yatakla hizmet verecek Elite World Marmaris Otel, grubun beşinci oteli oldu.



İstanbul Taksim’de iki, Florya ve Van’da birer oteli olan grup Marmaris’teki resort’u toplam 25 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirdi. 93 odada 186 yatakla hizmet verecek olan Elite World Marmaris Otel, 16 yaş üstündeki konuklarına ‘tam pansiyon plus’ konseptiyle hizmet vermeye başladı.


Dalaman Havalimanı’na 95, Marmaris’e 7 kilomtere uzaklıkta olan otelin bünyesinde Elite Restaurant, One Bar, L’oliva Restaurant, Palm Bar ve Spa ile hizmet veriyor.


‘Sırada St. Petersburg var’


Elite World oteller zinciri, dört yılda otel sayısını dokuza çıkaracak. Elite World Otelleri Zincir Genel Müdürü Ünsal Şınık, “İstanbul’daki Elite World Europe Otel, 401 odalı bir kongre oteli olacak. İstanbul Maltepe’de 350 odalı Elite World Asia Otel’in inşaatına başlıyoruz. St. Petersburg’da biri beş, diğeri dört yıldızlı olmak üzere iki otelin inşaatına başladık. Onların açılışı da 2018’in ilk yarısında yapılacak” dedi.


Milliyet




Geri Dön