27 / 04 / 2024

Maslak 1453'te yer alan ofislerin satışları devam ediyor!

Maslak 1453'te yer alan ofislerin satışları devam ediyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu: "Maslak 1453, farklı mimarisi ve sunduğu yaşam konsepti ile konutları ve ofisleri ile hem yatırım hem yaşam için cazip bir fırsat sunuyor" dedi..



Maslak bölgesindeki ofis ihtiyacının altını çizen Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu şöyle konuştu: Maslak 1453, farklı mimarisi ve sunduğu yaşam konsepti ile konutları ve ofisleri ile hem yatırım hem yaşam için cazip bir fırsat sunuyor. Bugün 254 ofisimizi satışa sunuyoruz.  Maslak bölgesi, iş ve ticaret hayatın kalbi konumunda ve ofis ihtiyacı her geçen gün artıyor.  Ofislerimizle yatırımcılarımızın yüzünü güldürmeye hazırız. 


MASLAK1453 SON DÜZLÜKTE TİCARETİN KALBİNDE 

İstanbul'un gözde semtlerinden; Etiler, Nişantaşı ve Bağdat Caddesi'ne alternatif olan Maslak 1453 iş hayatının kalbi Maslak'ta. Tüm bu gözde bölgelerin konfor ve prestijini sunarken hem ev, hem de iş hayatını tek bir merkezde toplanmasının avantajlarının yanı sıra projeye olan büyük ilgiden dolayı kısa sürede yatırımcısının yüzünü yüksek kira getirişi ile güldürecek. 


Yerli ve yabancı, dünyanın seçkin markalarına ev sahipliği yapacak olan Ağaoğlu Maslak 1453'te yeni ofisler satışa sunuldu. Toplam 254 ofisten oluşan T4 bloğundaki ofislerin metrekare büyüklükleri 247 m2 ile 86 m2 arasında değişiyor. Araştırmalara göre merkezi iş alanı (MIA) olarak adlandırılan bölge kapsamında yer alan Maslak'ta A sınıfı ofis binalarının kira ortalaması sonra dört yılda %25 artış gösterirken, yine bu süreç içerisinde 2014 yılında da yükselişini sürdürdüğü görülüyor. Tüm bu gelişmelere paralel olarak 2014 yılının son çeyreğinde bölgedeki kira ortalaması metrekare bazında 33$ /ay seviyelerinde seyrediyor. 


Ağaoğlu Maslak 1453 projesi, 4 bin 681 'i konut olmak üzere, toplam 5 bin 341 bağımsız bölümden oluşuyor. Proje, geniş meydanları, tiyatroları, dünya devi markaların yer alacağı Cadde 1453 ve daha pek çok donatısıyla dünya ölçeğinde bir proje olma özelliği taşıyor. 


Ofis, konut ve ticari üniteleriyle Nişantaşı ve Bağdat Caddesi'ne alternatif olacak. Yüksek kira getirisiyle yatırımcı için son fırsat. Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Avrupa yakasındaki projelerinden biri olan Maslak 1453'te merakla beklenen ofisler satışa çıktı. İş hayatında prestijli yatırımın doğru adresi olan Maslak 1453 günden güne değerlenen metrekare fiyatlarıyla sahipleriyle buluşuyor. İstanbul'un her geçen gün değer kazanan, iş dünyası ve ticaretin nabzını tutan Maslak'ta yer alan ofisler yatırımcısının yüzünü güldürecek.


Hürriyet ek


Geri Dön