26 / 04 / 2024

Maslak 1453'ün reklam filmi hazır!

Maslak 1453'ün reklam filmi hazır!

Maslak 1453'de yapılan evlerin tapuları bir ay içerisinde ev sahiplerine verilecek. Projenin teslim töreni öncesi reklam filmi hazırlandı. Filmin, bu hafta sonu yayınlanmaya başlanacağı bildirildi.



Maslak 1453'de yapılan evlerin tapuları bir ay içerisinde ev sahiplerine verilecek. Müteahhit Ali Ağaoğlu,  TOKİ  ve Emlak Konut GYO iş birliğinde yapılan inşaatın imar planı değişikliklerinin yürütmesi iki kez durdurulmuş, projenin bir kısmının orman arazisine yapıldığı ortaya çıkmıştı. 17 Aralık yolsuzluk operasyonlarında bahsi geçen Maslak 1453 projesindeki evlerin teslimi öncesi Ali Ağaoğlu, proje hakkında misafirlerini tek tek ağırlayarak bilgi veriyor. 


REKLAM HAZIRLANDI


Projenin teslim töreni öncesi reklam filmi hazırlandı. Filmin, bu hafta sonu tüm ulusal basında görsel ve yazılı olarak aynı anda yayınlanmaya başlanacağı bildirildi. 



Evrensel




Haber Hürriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu reklamlarında kendisinin oynadığı ve at üstünde tanıttığı projesi Maslak 1453'ü sahiplerine teslim etti.


Anadolu Yakası ve özellikle Ataşehir’deki projeleri ile adından söz ettiren Ali Ağaoğlu’nun Avrupa Yakası’ndaki iddialı projesi Maslak 1453 için Fatih ormanlarında çekilen ve kendisinin oynadığı reklamlarda tanıttığı dairelerin ilk anahtarlarını önceki gün verdi. Sinan Çetin tarafından çekilen ve kendisinin at üstünde rol aldığı reklam filmi ile çok eleştirilen Ağaoğlu, projenin adını aldığı 1453 metrelik caddeyi tanıttı.


YENİ REKLAM FİLMİ

İş, sanat ve medya dünyasından ünlü isimlerin katıldığı tanıtımda, bu hafta sonu tüm ulusal basında görsel ve yazılı olarak aynı anda yayınlanmaya başlanacak olan yeni reklam filmi de gösterildi. Ali Ağaoğlu yaptığı konuşmada bir ay içinde ev sahiplerine tapuları teslim etmeye başlayacaklarını söyledi. Tanıtım, ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici’nin müzik performansıyla renklendi.



Gökhan KİMSESİZCAN/Hürriyet


Geri Dön