28 / 03 / 2024

Mavikent 5. Etap Konutları'nda kura heyecanı!

Mavikent 5. Etap Konutları'nda kura heyecanı!

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli aileler için yaptırılan Mavikent 5. etapta hak sahipleri dairelerine kavuşuyor. Daire belirleme kurası bugün Şahinbey Spor Salonu’nda yapılıyor...



Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli aileler için yaptırılan Mavikent 5. etabın, daire belirleme kurası bugün Şahinbey Spor Salonu’nda yapılıyor.

Milliyet'te yer alan habere göre, dar gelirli ailelerin konut hayallerini gerçekleştiren Şahinbey Belediyesi, Mavikent 5. Etap için kat kurası bugün Şahinbey Spor Salonu’nda saat 10:00’da başladı.

Temelleri Adalet Bakanı Abdulhamit Gül tarafından atılan Mavikent 5. etap konutları kurayla hak sahiplerine dağıtılacak.

“Herkesin konut sahibi olmasını istiyoruz”

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçesi’nde kentsel dönüşüm ve konut yapımı konusunda önemli çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, “Nüfusu hızla artan ilçemizde vatandaşlarımızın konut sahibi olmasını çok önemsiyoruz. Bu nedenle göreve geldiğimiz günden itibaren, özellikle dar gelirli vatandaşlarımızın konut sahibi olması için konut yapmaya başladık. Yeni bir yaşam alanı oluşturduğumuz Mavikent Mahallesi’nde 1., 2., 3. ve 4. Etap vatandaşlarımızın kira öder gibi ev sahibi olmaları bizleri oldukça mutlu ediyor. Şimdi ise Mavikent 5. Etap için daire belirleme kurası çekeceğiz. 1 Eylül Cumartesi günü Akkent Spor Salonu’nda yapılacak törende vatandaşlarımız dairelerine kavuşmuş olacaklar. Onların sevinci bizlerin mutluluğu olacak. Amacımız konut sahibi olmak isteyen herkesi konut sahibi yapmak” dedi.

 


Geri Dön