27 / 04 / 2024

Maxx Royal Kemer Türkiye'nin ilk Grand Butik'i!

Maxx Royal Kemer Türkiye'nin ilk Grand Butik'i!

Maxx Royal Kemer Resort & Spa 'Grand Butik' tarzıyla Kemer'de konuklarını ağırlamaya devam ediyor.Tesiste altı ayrı tipte 74 villa, 84 aile rezidansı ve minimum büyüklüğü 105 metrekarelik süitlerle birlikte 286 oda bulunuyor.



Maxx Royal Kemer Resort & Spa 'Grand Butik' tarzıyla Kemer'de konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Tesis, Toros Dağlarının üzerinde uzanan çam ormanlarının kucakladığı 800 metre uzunluğundaki sâhil ve iki ayrı koyda yaklaşık 160 dönümlük bir alan üzerinde konumlanıyor. Tesiste altı ayrı tipte 74 villa, 84 aile rezidansı ve minimum büyüklüğü 105 metrekarelik süitlerle birlikte 286 oda bulunuyor. 


Maxx Royal Kemer'de, 1000 oda personeliyle oda başına 3 personel düşüyor. Japon, Vietnamlı, Meksikalı, İtalyan. Filipinli ve Türk şeflerinden oluşan uluslararası mutfak takımıyla alışılmışın dışında bir hizmet sunuluyor. Azure Türk, Azure Italia, Azure Fish, Azure 24 olarak dört farklı seçeneği bir arada sunan Maxx Royal Kemer'de dilediğiniz lezzeti sipariş edebilirsiniz. Maxx Royal Kemer Resort'ta Maxxiland, doğal çocuk denizi ve kum plajıyla çpcuklara gün boyunca benzersiz aktiviteler sunuyor. Büyük bir spa merkezi de bulanan otel Türkiye'deki ilk 'Grand Butik' otel.


Hürriyet Seyahat 


Geri Dön