29 / 03 / 2024

Medyaşehir Projesi'nde ekolojik pazar yer alacak

Medyaşehir Projesi'nde ekolojik pazar yer alacak

Beylikdüzü'nde Osmanlı Yapı İnşaat tarafından yapılan Medyaşehir projesi yakında start alıyor



Beylikdüzü'nde 22 dönüm arazi üzerinde gerçekleştirilecek olan proje toplam 640 daireden oluşacak. Projenin 21 ayda tamamlanarak teslim edilmesi planlanıyor.

Kreş ve hayvanat bahçesi de var
9 ile 14 kat arasında değişecek bloklardan oluşacak Medyaşehir projesinde kütüphaneden ekolojik pazara, yüzme havuzundan kadınlar kulübüne, kreşten hayvanat bahçesine kadar çok farklı sosyal imkanlar yer alacak. Site içindeki kütüphanede çocuklar için etüd çalışmalarının yanı sıra site sakini öğretmenler tarafından sınavlara da hazırlanacak. Yetişkinler de sabahları kahvelerini içerken günlük gazete ve dergileri okuyabileceği kütüphanede binlerce kitap ile tüm bilgilere sahip olunabilecek.

Ev önünde ekolojik pazar var
Çocuklara hayvan sevgisini aşılamak için hayvanat bahçesinin de yer alacağı projede mini bir göl çevresinde kaplumbağalar, tavşanlar, kuğular, ördekler, güvercinler yer alacak. Site sakinlerinin sağlığının da düşünüldüğü projede ekolojik olarak dönüşebilir maddelerden üretilen, hormonsuz gıda maddeleri, giysi, oyuncak, çeşitli araç ve gereçler site sakinlerinin hizmetine sunulacak. Haftanın belli günlerinde site içerisinde akşam kurulacak ekolojik pazar çalışan site sakinlerinin alışveriş yapması için geç saatlere kadar açık tutulacak.
Sabah Emlak


Geri Dön