24 / 04 / 2024

Mehmet Ali Yalçındağ'dan yeni şirket! May Gayrimenkul A.şž.!

Mehmet Ali Yalçındağ'dan yeni şirket! May Gayrimenkul A.şž.!

İstanbul Üsküdar 'da hayata geçirilen şirketin Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Ali Yalçındağ, Mehmet Erol çamur ile Cemal İlder Tokcan olarak belirlendi...



200 bin TL sermaye değeri ile kurulan May Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Anonim şžirketi; Mehmet Ali Yalçındağ, Cemal İlder Tokcan, Mehmet Erol çamur, Fazlı şžahin ile Ufuk Tufan tarafından kuruldu.

şžirketin ortakları arasındaki sermaye dağılımına göre;

167 bin 998 TL 'si Mehmet Ali Yalçındağ 'a,
16 bin TL 'si Fazlı şžahin 'e
16 bin TL 'si Ufuk Tufan 'a,
1 TL 'si Cemal İlder Tokcan 'a,
1 TL 'si ise Mehmet Erol çamur 'a ait durumda.

şžirketin iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkuler ile gayrimenkullere ilişkin aynı ve şahsi hakları; satın alma, finansal kiralama, tahsis, tevhit, ifraz, inşa, tesis, yap-işlet ve yap-işlet-devret dahil sair yollarla iktisap etmek, kiralamak, satmak, pazarlamak, işletmek, yönetmek, kiraya vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işleri yapmak olarak belirlendi.

İstanbul Üsküdar 'da hayata geçirilen şirketin Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Ali Yalçındağ, Mehmet Erol çamur ile Cemal İlder Tokcan olarak belirlendi.

Adres: Altunizade Oymacı Sokak-Üsküdar

MEHMET ALİ YALçINDAĞ:

Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Doğan Yayın Holding başkan vekilidir.

1989 yılında American College in London'dan mezun olmuştur. 1990 yılında Doğan Dış Ticaret'te çalışmaya başlamış, 1991 yılında Doğan Holding İcra Komitesi'nde ve 1992 yılında da Milliyet Gazetesi'nde Genel Müdür Yardımcısı olarak görev almıştır. 1996 yılında Doğan Holding'teki medya şirketleri Doğan Yayın Holding çatısı altında birleştirilirken Mehmet Ali Yalçındağ, bu kuruluşun yönetim kurulu başkan vekilliğine getirilmiştir. 1999 yılında da Doğan Yayın Holding'in icra kurulu başkanlığına getirilmiştir.

Uluslararası Reklamcılık Derneği (IAA ) Türkiye Başkanı, Türkiye Reklam Konseyi Başkanı, TÜSİAD Üyeliği, Galatasaray Spor Kulübü Üyeliği, WEF Medya Yöneticileri Üyeliği görevlerini de sürdürmektedir.

Arzuhan Doğan Yalçındağ ile evli ve iki çocuk babasıdır.


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com


Geri Dön