27 / 04 / 2024

Mehmet Çerçi, TOKİ Manisa Yunuskent Konutları'nı inceledi!

Mehmet Çerçi, TOKİ Manisa Yunuskent Konutları'nı inceledi!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, TOKİ alan incelemesinden açılışlara, toplantılardan düğün merasimlerine kadar bir çok etkinliğe katılarak yoğun bir hafta sonu geçirdi.



Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi,  TOKİ  alan incelemesinden açılışlara, toplantılardan düğün merasimlerine kadar bir çok etkinliğe katılarak yoğun bir hafta sonu geçirdi.


Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, yoğun hafta sonu mesaisine, Moris Şinasi Çocuk Hastanesi karşısında faaliyete geçen Şenkal Eczanesi’nin açılış törenine katılarak başladı. Açılış kurdelesini kesip hayırlı olmasını dileyen ve ardından açılışın yapıldığı alandaki esnafları da ziyaret eden Başkan Çerçi, esnaflarla tek tek tokalaşarak istek ve taleplerini dinledi.


TOKİ HIZLA İLERLİYOR


Manisa’ya yapılacak olan en büyük toplu konut projesi olma özelliğini taşıyan TOKİ tarafından Akgedik bölgesinde inşasına başlanan 5 bin 500 konutluk ‘Yunuskent’in ilk etap çalışmalarını yakından takip eden ve her fırsatta alana giderek çalışmaları yerinde inceleyen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, “Biz her çalışmamızı sevgili Yunusemreli hemşehrilerimiz için yapıyoruz. Toplu konut konusunda Manisa’nın yaşadığı sıkıntı ortada. Bu sıkıntıya Yunusemre Belediyesi olarak bir neşter vurmak istedik ve TOKİ ile beraber yaptığımız çalışmalar neticesinde çok şükür böyle bir projeyi hayata geçirmeyi başardık. Şimdi sıra temel atma törenini gerçekleştirerek, hemen ardından vatandaşlarımızın da merakla beklediği kura çekimlerini de yaparak, vatandaşlarımızı bir an önce ev sahibi yapmak” dedi.


ÖNCE NİKAH KIYDI, SONRA MİMARLAR ODASI’NIN TOPLANTISI’NA KATILDI


Başkan Çerçi, elinden geldiği kadar, Yunusemre Belediyesi tarafından nikah işlemleri gerçekleştirilen çiftlerin nikahlarını kendisi kıymak istediğini ve bunun için çaba sarfettiğini belirterek, “bugün de Pelin kızımız ve Raşit oğlumuzun nikah merasimlerini gerçekleştirdik. Değerli kardeşlerimizin bu mutlu gününde onlarla birlikte olmak bizleri de mutlu ediyor. Dünyaevine giren çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.


Nikah merasiminin ardından Manisa Mimarlar Odası tarafından organize edilen dayanışma yemeğine katılan Başkan Çerçi, mesleğinde 20 yılını doldurmuş olan ve plaketle ödüllendirilen 4 mimardan biri olan Yunusemre Belediyesi Başkan Yardımcısı Can Mercül’e plaketi de takdim ederek, “Can Mercül gibi bu mesleğe yıllarını vererek, kendini kanıtlamış biriyle çalışmak benim için de ayrı bir gurur. Başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.


Milliyet


Geri Dön