25 / 04 / 2024

Mehmet Salih Tatlıcı’nın mirası paylaşılamadı!

Mehmet Salih Tatlıcı’nın mirası paylaşılamadı!

Mehmet Salih Tatlıcı’nın 3 milyar dolarlık mirasının paylaşımı için açılan dava dün görüldü. Mirasçılar, Tatlı'nın mirasından istedikleri payları avukatlarıyla iletti.



Mehmet Salih Tatlıcı’nın 3 milyar dolarlık mirasının paylaşımı için açılan dava dün görüldü. Mirasçılar Ahmet Tatlıcı, Salih Ziya Tatlıcı Titiz, Mehmet Tatlıcı, Bedriye Kamer Tatlıcı ile davalı diğer mirasçılar Nurten Tatlıcı ile Uğur Tatlıcı duruşmaya avukatlarıyla katıldı.

Mirasçı Bedriye Kamer Tatlıcı'nın avukatı, Antalya Belek Royal'de bulunan gayrimenkullerin hissesinin satılmasını ve Zincirlikuyu'daki Tat Towers'ın dış cephesinin reklam için kiralanmasına razı olduklarını belirtti.

Bir diğer mirasçı Ahmet Tatlıcı'nın avukatı Antalya Royal Belek'teki hissesini, 12 milyon liralık vergi borcunda kullanılmak üzere satılmasını istediklerini açıkladı. Tatlıcı'nın avukatı, "Beykoz Konakları ile sulh olunması için tereke idaresine yetki verilmesine rızamız yok. Ayrıca Uğur Tatlıcı'nın birikmiş nafaka borcunun terekeden ödenmesine ilişkin olarak yine nafaka alacaklısı vekilinin bir talepte bulunduğunu görüyoruz. Bu talebe de rızamız yok" açıklamasında bulundu.

Takvim Gzetesi'nden Ali Oktay'ın haberine göre, Mehmet Salih Tatlıcı’nın 3 milyar dolarlık mirasının sahibi olduğu oğlu Uğur Tatlıcı'nın boşandığı eşi Derya Yeniçeri'ye 5 bin liralık nafaka borcunu ödemediği iddia edildi. Derya Yeniçeri'nin avukatı Nuray Gülbahar, 16 Şubat 2018 tarihli nafaka 5 bin 8 lira nafaka alacağı için mahkemeye bir dilekçe verdi.


Geri Dön