28 / 03 / 2024

Mehmet Sekmen emeklilere konut için harekete geçti!

Mehmet Sekmen emeklilere konut için harekete geçti!

Kurmayları ile birlikte Türkiye Emekliler Derneği Erzurum Şube Başkanlığına bir ziyaret gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, emeklilere konut projesinde ne gerekiyorsa yapacaklarını açıkladı. 



Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, beraberinde Genel sekreter Yardımcısı Selami Keskin, Kentsel dönüşüm daire Başkanı Murat Altundağ, protokol müdürü Mahmut Bektaş ve Er-konut Genel Müdürü Yasin Damla ile birlikte Türkiye Emekliler derneği Erzurum Şube Başkanlığına ziyaret etti.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, emeklilere konut projesinde ne gerekiyorsa yapacaklarını açıkladı. Sekmen konuşmasında, emeklilere konut projesi kapsamında belediye olarak ne gerekiyorsa yapacaklarını belirterek, “Emeklilerimizin durumu yakından biliyoruz. Özellikle evi olmayan emeklilerimizi bu sıkıntıdan kurtarmak için çalışmalarımız var. Öncelikli olarak hali hazırda olan konutları uygun fiyatlarda emeklilerimize vermek istiyoruz. Bu konuda dernek yöneticileri ile sık sık toplantılar yaparak yakın zamanda ciddi adımlar atacağız. Tabiî ki bu konutların bir bedeli olacak. Ancak emeklilerimizin sorunlarına da asla duyarsız kalmayacağız. Yapacağımız çalışmalar neticesinde en düşük peşinat bedeli belirleyip ardından kira öder gibi taksitlerle emeklilerimizi sıcak bir yuvaya kavuşturacağız. Talebin fazla olması durumunda ise Ankara’da Toplu Konut İdaresi ile görüşerek daha fazla konut yapımı için talep de bulunacağız” dedi.


Geri Dön