19 / 04 / 2024

Melikgazi 19 Mayıs Mahallesi'ndeki okul inşaatında sona gelindi!

Melikgazi 19 Mayıs Mahallesi'ndeki okul inşaatında sona gelindi!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Hayırsever Melikgazi Belediyesi olarak 19 Mayıs mahallesinde bölgenin en önemli ihtiyaçlarından birisi olan okul inşaatında sona gelindiğini söyledi.



Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Hayırsever Melikgazi Belediyesi olarak 19 Mayıs mahallesinde bölgenin en önemli ihtiyaçlarından birisi olan okul inşaatında sona gelindiğini ve çalışmaların hava şartlarının düzelmesi ile birlikte büyük bir hızla devam ettiğini söyledi.

Halkın ihtiyacı belediyenin yatırım programını belirler.

Halkının yol, asfalt ve park talep etmediğini, halkın kapalı spor salonları, sosyal ve spor tesisleri, çok amaçlı parklar istediğini belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, öğrencilerin 45-50 kişilik sınıflarda eğitim gördüğünü bu neden ile bölge halkın haklı isteği üzerine okul yapmaya karar verdiklerini, yapılan proje çalışması sonrası inşaata başladıklarını kaydetti.

3 katlı ve 32 derslikle okulda , internet odası, laboratuarlar…

Eğitime yapılan yatırım ve hizmetlerin ödüllendirildiğini ilkbaharda İLDEM de 32 derslikli Ramazan Büyükkılıç Okulunu hizmete açtıklarını hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç “Bel-Sin 19 Mayıs Mahallesinde inşaatı devam eden okul, 1500 m2 alana oturmaktadır. Bordum, zemin ve 2 kat olmak üzere 3 katlıdır. Derslikler 45 m2 olup, 2 ayrı bilgisayar laboratuarı, 1 fen laboratuarı, 1 müzik odası ve 1 kütüphane odası bulunmaktadır. Tüm dersliklerde akıllı tahta bulunmaktadır. Engelliler için asansör ve WC leri bulanmaktadır.” dedi.

19 Mayıs Mahallesine Hayırlı Olsun!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, inşaatın büyük bir hızla devam ettiğini ve 2015-2106 eğitim ve öğretim yılında hizmete sunulacağını sözlerine ekledi.



Hürriyet 


Geri Dön