24 / 04 / 2024

Melikgazi Ahmet Selahattin Sarıalp ASM tamamlanıyor!

Melikgazi Ahmet Selahattin Sarıalp ASM tamamlanıyor!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından hayırsever Ahmet ve Selahattin Sarıalp’ın desteğiyle beraberTınaztepe Mahallesi'nde yaptırılan Aile Sağlığı Merkezi'nde inşaat çalışmaları sürüyor.



Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, hayırsever Ahmet ve Selahattin Sarıalp ile beraber Aile Sağlığı Merkezi’nde incelemeler gerçekleştirdi. Yapım çalışmalarını kontrol eden Palancıoğlu, yetkililerden projeyle ilgili bilgi aldı. 

Melikgazi Ahmet Selahattin Sarıalp ASM tamamlanıyor!

Milliyet'te yer alan habere göre; Tınaztepe Mahallesinin ihtiyacı olan Aile Sağlığı Merkezi’ni hizmete kazandırmak amacıyla çalışmaların devan ettiğini söyleyen Palancıoğlu, “İnşaatını tamamladığımız ve peyzaj çalışması sonunda faaliyete girecek olan 7 hekim, 1 adet laboratuvar, tıbbi müdahale odası, aşı-bebek izleme odası ve gebe takip odasına sahip olacak olan Ahmet-Selahattin Sarıalp Aile Sağlığı Merkezimizde incelemelerde bulunduk. Yaklaşık 6 ay önce temelini atmıştık. Çok hızlı bir şekilde burayı tamamladık, şimdi peyzajına başlıyoruz. Burası büyük bir sağlık ihtiyacını karşılayacak. Sağlık hizmetinin kalitesi çok önemli. Sağlık çalışanlarımızın da kıymetini bilerek çok nitelikli tesisleri kazandırmaya devam ediyoruz. Melikgazi Belediyesi olarak hayırseverlerle el ele, işbirliği içerisinde sağlık tesislerini Melikgazi'mize kazandırıyoruz” diye konuştu. 
 


Geri Dön