18 / 04 / 2024

Melikgazi Belediyesi hizmet binası genişletilecek!

Melikgazi Belediyesi hizmet binası genişletilecek!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi hizmet binasında yapılan çalışma ile iki kat inşaat yapılarak çalışma alanının genişletileceğini ve daha rahat çalışma ortamının sağlanacağını söyledi.



Melikgazi İlçesinin barındırdığı nüfus ile 55 il nüfusundan fazla olduğunu ayrıca her geçen gün büyüdüğünü ve gelişerek Kayseri’nin % 50’sine hizmet sunduğunu hatırlatan Başkan Büyükkılıç, belediyenin gelişen ve büyüyen, ilçeye daha etkin ve seri hizmet sunabilmesi için çalışanların daha rahat, konforlu ve ferah mekânlarda çalışmasına özen gösterdiklerini kaydetti.

Seçim ile Belediye Hizmet alanı için sunulan önerilerde …

Belediye çalışanları arasında yapılan seçim ile belediye hizmet alanı için sunulan önerilerde iki kat çıkılmasın uygun bulunduğuna karar verildiğini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Melikgazi İlçesi barındırdığı nüfus oranı ile birçok ilden daha büyük olduğu gibi Kayseri’nin % 50’sine hizmet vermektedir. Melikgazi her geçen gün planlı bir şekilde büyümekte ve gelişmektedir. Bu büyüme ve gelişme karşısında çalışanların sayısı artmakta, yeni hizmet birimleri kurulmakta ve belediye hizmet alanı genişlemektedir. Çevre, Kentsel Tasarım, Kentsel Dönüşüm ve mesken ruhsat gibi yeni birimler oluşturularak bu büyümeye destek olunmuştur. Bir taraftan kentsel dönüşüm ile yenilenirken diğer taraftan tarihi mekanlar onarılmakta ve yeni semtler ilçeye kazandırılmaktadır. Bu iş yoğunluğuna karşın çalışanların daha refah, modern ve geniş ortamlarda çalışabilmesi için belediye çalışanları arasında yapılan ve kendilerine sunulan belediye hizmet binası üstüne kat farkı, Kültür Müdürlüğü tarafında genişleme ve alanda hizmet binası gibi seçeneklerden seçim yapmaları istenmiştir. Yapılan seçimlerde çalışanlar belediye hizmet binasının iki kat çıkmasını uygun bulmuştur. Çalışanların seçimine saygı duyduk ve çalışmaya başladık. Belediyemiz zemin artı 3 kat olup 2 kat ilavesi ile zemin artı beş kat olacaktır.”dedi.




Hürriyet 


Geri Dön