26 / 04 / 2024

Melikgazi Belediyesi'nin dönüşüm projesine ödül!

Melikgazi Belediyesi'nin dönüşüm projesine ödül!

Melikgazi Belediyesi Kentsel Dönüşüm Kategorisinde “Referans Dönüşüm Projesi” ile Yılın Metropol İlçe Belediyesi ödülüne layık görüldü. 




Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ödülü Önceki Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'dan aldı. 

 

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi’nce 19 Kategoride gerçekleştirilen yarışmada Melikgazi Belediyesi Kentsel Dönüşüm Alanında şu anda Küçükali, Kazım Karabekir ve Anbar semtlerinde çalışmaları süren “Referans Dönüşüm Projesi” ile yılın Metropol İlçesi oldu. Aldığımız bu anlamlı ödül çalışmalarımıza ve çalışanlarımıza şevk katacaktır.Bu ödülün gerçek sahibi bize her zaman sağduyu ile yaklaşan ,güven duyan ve destek veren Melikgazililerdir. Ödülümüzü tüm Melikgazili kardeşlerime armağan ediyor,emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

 

Melikgazi Belediyesi olarak 1994-2014 yılları arasında toplam 4250 konutun yapılarak teslim edildiğini 2015-2017 yılları arasında Referans Kentsel Dönüşüm Projesinde Küçükali Mahallesinde 34 blok 1525 daire, Anbar Mahallesinde 11 blok 445 daire, Kazımkarabekir Mahallesi’nde de 39 blok 2136 daire inşaatının devam ettiğini sözlerine ekleyen Başkan Büyükkılıç “bu dairelerden bir kısmının tamamlanarak hak sahiplerine teslim edildiğini,2018 yılında da birçok mahalle’de kentsel dönüşüm projesinin hayata geçirilmesi için gerekli altyapı çalışmalarının devam ettiğini aktardı. 
 


Geri Dön