18 / 04 / 2024

Melikgazi kentsel dönüşümle yenileniyor!

Melikgazi kentsel dönüşümle yenileniyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 



Melikgazi Belediye başkanı Memduh Büyükkılıç, Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar ile Melikgazi şehrinin cazibe merkezi olduğunu ve yapılan çalışmalar yine referans olmaya devam edeceğini söyledi. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Başkan Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak imarlı şehirleşmeye ve gelişmeye büyük önem verdiklerini 20 yıldır uygulanan çalışmalar ile Melikgazi İlçesinin bir cazibe merkezi konumuna geldiğini de sözlerine ekledi. 

Büyükkılıç sözlerine şöyle devam etti; “Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında sadece 2018 yılında 20 bloktan oluşan 1012 dairenin ihalesi yapıldı. 2017 yılından devam eden ise toplamda 53 bloktan oluşan 5248 dairenin inşaatı ise devam etmektedir. Kentsel Dönüşüm Projelerimiz 2015 yılı itibariyle özellikle şehrimizin batı bölümünde başlatılmıştır. Şu anda 4 mahallede devam eden 30 bloktaki 1540 daire 2018 yılı sonunda tamamlanarak hak sahiplerine verilecektir. Melikgazi şehri gelişerek yenileniyor ve büyüyor. Bu Kayseri ve Anadolu için bir kazançtır. Hak sahiplerini modern, çağdaş, gerçekten yaşanabilir konutlarla buluşturmak amacıyla çalışmalarımız sürmektedir” dedi. 


Geri Dön