26 / 04 / 2024

Melikgazi Tınaztepe'de sosyal ve spor tesisleri inşa edildi!

Melikgazi Tınaztepe'de sosyal ve spor tesisleri inşa edildi!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Tınaztepe halkına çok amaçlı, büyük ölçekli, modern yapısı ile ve kapalı yüzme havuzu bulunan sosyal ve spor tesisi kazandırdıklarını söyledi.



Bu çok amaçlı ve büyük ölçekli tesisinin mahallenin sosyal yaşamına renk katacağını ve mahallenin bir bakıma toplanma ve sohbet merkezi olacağını belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, mahalle gençlerine bu spor tesisinde yapılacak maçlara hazır olmalarını istedi.

Her yaş grubuna ve herkesime hitap eden tesis ile

Tınaztepe Mahalle esnaf ve mahalle halkı ile sohbet eden ve tesisi gezerek çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç konu ile ilgili olarak şunları söyledi.

“Melikgazi Belediyesi olarak yeni yollar açıyor ve parklar inşa ediyoruz. Sosyal ve Spor tesisleri yapıyoruz. Bu hizmetlerin sonucu olarak hızlı bir kentleşme olmaktadır. Bu kentleşme ile ticaret artmakta ve ekonomik gelişme sağlanmaktadır. Bunun en büyük göstergesi büyük ölçekli alış veriş merkezlerin açılmasıdır. Belediye olarak Tınaztepe Mahallesinde çok amaçlı ve büyük ölçekli sosyal ve spor tesisi inşa ettik. Düzenlenen tören ile hizmete açacağız. Bu tesis soysal ve spor merkezi olmaktan çok bu bölgenin yaşam alanı olacaktır. Çünkü bu tesis ile mahalle halkının sosyal yaşamı renklenecek, çeşitlenecek ve herkesin spor yapmasına imkan tanınacaktır. Biz seyirci değil sporcu bir nesil yetişmesi için spor tesisleri inşa ediyoruz”



Hürriyet 


Geri Dön