20 / 04 / 2024

Melikgazi'de kentsel dönüşüm hız kazanacak!

Melikgazi'de kentsel dönüşüm hız kazanacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 2018 yılı içerisinde Küçükali, Kazımkarabekir ve Anbar Semtlerinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 



Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi 2018 yılı kentsel dönüşümde planlama ve koordinasyon toplantısına katıldı.  Büyükkılıç, 2018 yılı içerisinde Küçükali, Kazımkarabekir ve Anbar Semtlerinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

 

Başkan Memduh Büyükkılıç “ Belediyemiz ile yatırımcı diğer kurumlar ile yapılan toplantıda 2018 yılı Melikgazi Belediyesi Kentsel Dönüşümde ortak ve koordineli çalışma ile planlanması gündemi oluşturmuştur. Kentsel Dönüşüm için 39 blok ve 5494 dairenin yapımı devam etmektedir. Tüm bu birimlerin düzenli, ortak ve planlı bir çalışma yapabilmesi için toplantı düzenleyerek görev dağılımı gerçekleştirdik” dedi.

 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; toplantıda 2018 yılı kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgilendirme yapıldı. 


Geri Dön