19 / 04 / 2024

Melikgazi'deki mezarlıklarda yaya yolları ve çevre düzenleme çalışması başladı!

Melikgazi'deki mezarlıklarda yaya yolları ve çevre düzenleme çalışması başladı!

2009 ile 2014 tarihinden itibaren yeni bağlanan bölgelerde yer alan ve toplam 28 ayrı bölge mezarlıklarda yapılmaya başlanılan yaya yolu ve çevre düzenleme çalışması ile hem ilçeye hem de bölgeye yakışır bir çalışma gerçekleştiriliyor...




Melikgazi Belediyesince ilçe sınırları içerisinde yer alan 28 bölge mezarlığında yer alan yaya yolları ve çevre düzenleme çalışmasına başlanıldı.


Ziyaretçilerin rahat ulaşımları için


2009 ile 2014 tarihinden itibaren yeni bağlanan bölgelerde yer alan ve toplam 28 ayrı bölge mezarlıklarda yapılmaya başlanılan yaya yolu ve çevre düzenleme çalışması ile hem ilçeye hem de bölgeye yakışır bir çalışma gerçekleştiriliyor.


Ağırnas ile Sarımsaklı bölgelerinde olmak üzere…


30 Mart 2014 tarihinden itibaren sorumluk alanı içerisine dâhil olan Ağırnas Bölgesi ile sarımsaklı mezarlıklarında yer tespiti ve çevre alanların belirlemek için çalışmalar yapıldığını belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç “Ağırnas Bölgesi ile Sarımsaklı köyü mezarlıkların da çevre düzenleme, yol, yaya yolu ve çevre düzenlemesi çalışması yapılacaktır. Bunun için çalışmalar başlatılmıştır. Daha önceki 26 mezarlıkta her türlü yol ve çevre düzenlemesi yapıldı. Mezarlılar değerlerimize yakışır hale getiriliyor“ dedi.


Sürekli bakım ile Melikgaziye yakışır çalışma


Gesi Bölgesinde 8, Turan ile Mimarsinan da 5’er, Büyükbürüngüz de 2, Gürpınar, Germir, Yeşilyurt, Tavlusun, Hisarcık ve Kıranardı’nda birer olmak üzere toplam 26 mezarlıkta yaya yolu ve çevre düzenleme çalışmasının tamamlandığını ifade eden Başkan Memduh Büyyükkılıç, mezarlıklara ayrı bir önem verdiklerini ve çevreleri ile bütünleşen çalışmayı yerdine getireceklerini sözlerine ekledi.



Milliyet


Geri Dön