24 / 04 / 2024

Memur ve emekli maaş zammı için geri sayım! İlk veriler geldi, işte ocak aynın maaş tablosu

Memur ve emekli maaş zammı için geri sayım! İlk veriler geldi, işte ocak aynın maaş tablosu

Yeni yıl yaklaştıkça gözler memur, emekli ve asgari ücretlinin alacağı zamlara çevrildi. 2023 yılında yapılacak zam için iki önemli veri açıklandı. İşte tüm detaylar...



Temmuz ayında maaşları artan memur ve emekliler önümdeki yıl için zam miktarlarını araştırıyor. Hafta başında TÜİK Ağustos ayı enflasyon rakamları duyuruldu. TÜİK'e göre tüketici enflasyonu ağustosta yüzde 80,21'e çıktı. Orta Vadeli Program da Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre 2022 enflasyon hedefi yüzde 65 olarak kaydedildi. 6 aylık enflasyon rakamlarına göre uygulanacak zam oranı için iki veri belli olurken, milyonlarca memur ve emeklinin merakla beklediği maaş zammı için oranlar netleşti.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön