19 / 04 / 2024

Memur ve emekliye ek zam 15 Ocak maaşına yetişmeyecek!

Memur ve emekliye ek zam 15 Ocak maaşına yetişmeyecek!

Memur ve emekliler 15 Ocak'ta verilmesi planlanan ek zamları dört gözle bekliyor. Ancak, memur ve emekliye ek zamların 15 Ocak maaşına yetişmeyeceği belirtildi.



Memur ve emeklilere uygulanacak zam, bireysel emeklilik, kurumlar vergisi indirimi ile kur korumalı TL mevduat ile ilgili düzenlemelerin bulunduğu torba teklifin görüşmeleri önümüzdeki haftaya kaldı.

Dünya Gazetesi'nden Canan Sakarya'nın haberine göre:; kanun teklifinin memurların maaşlarını alacağı 15 Ocak öncesi kanunlaştırılması hedefleniyordu fakat toplantı yeter sayısı yakalanamadığı için Meclis Genel Kurulu kapandı.

Memur ve emekliye ek zam 15 Ocak maaşına yetişmeyecek!

Bu durumda memur ve emeklilerinin, toplu sözleşme zammı ve enflasyon farkı haricinde, refah payı olarak almaları gereken 2.5 puanlık yükseliş 15 Ocak’ta alınacak olan maaşlara yetişmeyecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön