26 / 04 / 2024

Memur ve emekliye ek zam 15 Ocak maaşına yetişmeyecek!

Memur ve emekliye ek zam 15 Ocak maaşına yetişmeyecek!

Memur ve emekliler 15 Ocak'ta verilmesi planlanan ek zamları dört gözle bekliyor. Ancak, memur ve emekliye ek zamların 15 Ocak maaşına yetişmeyeceği belirtildi.



Önergenin Genel Kurul’da okunduğu esnada CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, önergeyi “Bu önerge Türkiye Büyük Millet Meclisinin kapısına kilit vurulabilir, Türkiye Büyük Millet Meclisi işlevsiz, sembolik bir organ olarak burada vakit geçirsin" önergesidir. Buna asla rızamız olamaz. Bu ülkede Cumhurbaşkanına, bırak bu ülkeyi, dünyanın en büyük diktatörünün yönettiği bir ülkede bile o diktatörün bu kadar geniş, sınırsız bir yetki kanunla verilemez” diye tepki gösterdi. 

Memur ve emekliye ek zam 15 Ocak maaşına yetişmeyecek!

Önergenin oylaması öncesinde CHP yoklama talep etti, toplantı yeter sayısı olmadığı için TBMM Genel Kurulu 18 Ocak Salı günü toplanmak üzere kapandı.

Memur maaşı zammı ve etkileri 17 soruda tüm detaylarıyla!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan temmuzda zam olabilir müjdesi!

Kripto paralarda TL ile yapılan işlemler dolar ve Euro’yu geçti!

Emlakta 2022 nasıl geçecek?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön