19 / 04 / 2024

Menderes Türel: Kırcami'de milleti kandırıyorlar!

Menderes Türel: Kırcami'de milleti kandırıyorlar!

AK Parti Antalya Büyükşehir BeXliedıye Başkan Adayı Menderes Türel, partisinin Kırcanıi bölgesinde düzenlediği kahve toplantısına katıldı. 2009 seçim öncesindeki çalışmalarla ilgili hatırlatmalar yapan Türel konuyu değerlendirdi...



2009 seçim öncesindeki çalışmalarla ilgili hatırlatmalar yapan Türel, şunları söyledi: "Arkadaşlarımız çok iyi haürlayacak, bir Ekim ayıydı 25 ve 5 binlik planları geçirdik. Arkadaşları topladık. Geldiler, ziyaret ettiler. 


Dedim ki sizlere yalvarıyorum; Bakın aynen tabir budur. Sizlere yalvanyorum gidin şu Muratpaşa Belediyesi'nin kapısında yatın. Gerekirse kapının önünde yatıp, sen binlik planı yapmadan, biz bu kapının önünden kalkmayacağız deyin. O zaman ne dendi? 


'Planlar çekmecemde. Seçimden sonra halledeceğim' dedi. Ben o zaman dedim ki; Eyvah.. Şimdi 'Eyvah eyvah' diye bir film var. Reklamlarını görüyorsunuz. Şimdi uçuncusu başladı. Biz de 'Eyvah'ın üçüncüsünü inşallah yaşamayız." 2009 seçimlerinden önce çekmecede denilen planları hala kimsenin bulamadığını aktaran Türel, "Seçim bitü. Aradan 4,5 sene geçti 'O planlar çekmecemde' denilen çekmeceyi, kimse bulamadı. Hala o çekmeceyi anyoruz. Hala binlik planlar çekmeceden çıkmadı" dedi. 


'SAMİMİYETİNİZ ANLAYALIM' 


AK Parti İl Başkam Mustafa Kösenin düzenlediği basın toplantısında Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen'e Kırcanıi binlik planlan yapması için çağnda bulunduğunu hatn latan Türel, "Şimdi ne oldu? Gene yalandan bir 25 binlik planı geçirdiler. 

5 binlik kesinleşmedi ki. Ben beş sene evvel 5 binliği de kesinleştirmiştim. O da seçimden sonraya kaldı. Şimdi ikinci çekmece geliyor. Şimdi gene diyecek ki çekmecede. O çekmeceyi de seçimden sonra bulabilene helal olsun" diye konuştu. Türel konuşmasının sonunda Akaydın ve Evcilmen'e seslenerek, şöyle dedi: "Samimiyseniz Kırcami Planlan'nın kalan bölümünü seçimden önce yapın. Samimiyetinizi anlayalım. Ya yapın şu milletin derdi çözülsün. Ama yapmazlar, yapmayacaklar. O yüzden değerli arkadaşlar bu Kırcami. bu CHP belediyeleri olduğu müddetçe hiçbir şekilde imar planı çözülecek diye beklemesin." 


Hürriyet Akdeniz


Geri Dön