29 / 03 / 2024

Meram Çomaklı Sosyal Tesisi tamamlandı!

Meram Çomaklı Sosyal Tesisi tamamlandı!

Meram Belediyesi tarafından yeni tesislerle ilgili proje ve ihale süreci sürdürülürken yapımı tamamlanan tesisler ise vatandaşlara hizmet vermeye hazırlanıyor.




Meram Belediyesi, halkın talepleri doğrultusunda ilçenin farklı mahallelerine tesisler kazandırmaya devam ediyor. Çomaklı Mahallesi’nde yapımı gerçekleştirilen sosyal tesis hakkında açıklamalarda bulunan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “İhtiyaca karşılık verecek olan bir tesisi daha Meram’a kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çomaklı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan sosyal tesisimizde vatandaşlarımızın nişan ve düğünlerini gerçekleştireceği çok amaçlı salon yer alıyor. Bunun yanında kompleksimiz, hanımlar ve beyler için ayrı toplantı salonları, idari bölüm ve muhtar ofisinden oluşuyor” dedi.  

BÖLGENİN İHTİYACINI KARŞILAYACAK


Bölgenin ihtiyacı olan donatıları bu komplekste toplamayı hedeflediklerini ifade eden Başkan Toru “5580 m2’lik arsa üzerinde bulunan Zemin+1 kattan oluşan 780 m2 inşaat alanına sahip kompleksimizin yapımı tamamlandı ve kısa süre içinde vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlayacak. Tesisimiz Meram’a hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, bu yıl farklı noktalarda yeni tesislerin ihalelerini yapmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.



Meram Belediyesi



Geri Dön