18 / 04 / 2024

Mermer ve Doğal Taş Ürünleri Fuarı başladı!

Mermer ve Doğal Taş Ürünleri Fuarı başladı!

Mermer ve Doğal Taş Ürünleri Fuarı, 28-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında Pyramids Grup'un uluslararası fuar organizasyonu tecrübesiyle Antalya Expo Center'da herkese kapısını açıyor.



UZUN zamandır sektörün ve özellikle de yeni açılan ocakların ihtiyacı olan bu fuar, Türkiye'nin en doğru lokasyonlarından birinde ve bütün ocaklara en yakın yerde, mermer sektörüyle buluşacak. Akdeniz bölgesinin yanı sıra, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki taşlara da yakın olan Antalya, tüm doğal taş profesyonellerinin ticaret hacmini arttıracak ve Antalya'nın mükemmel ortamında Turkey Stone ağırlayacak. 



ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Maden İhracatçılar Birliği, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, Akdeniz ihracatçılar Birliği, İstanbul Doğal Taş Dernekleri Federasyonu ve ANFAŞ tarafından desteklenen Antalya Mermer Fuarı bugün start alıyor. Mermer sektörünün desteğini alan 22 yıllık uluslararası tecrübeye sahip olan Pyramids Grup, hızlı ve etkili bir pazarlama planı ile sektörün bütün ihtiyaçlanm karşılayacak önemli bir adım attı. Antalya'nın tarihi ve turistik yapısının yanı sıra ticarete uygun bir liman oluşu da son zamanlarda dikkat çekmeye başladı. 


HER TÜRLÜ İHTİYACI KARŞILAYACAK 

KONFERANS ve fuar organizasyonları için gereken alt yapıya sahip olan Antalya Fuar Merkezi, 40 bin m2'lık alanı, 6 holü, dış alanı ve bölgedeki ocak ve fabrikalara yakınlığı ile sektör için mükemmel bir lokasyon oluşturacak. Tarihi ve doğal güzellikleri, gelişmiş turizm ağı ile özellikle yabancı ziyaretçiler için iş ve tatili birleştirecek olan Antalya, hem ziyaretçi hem de katılımcıların konaklama ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacak. 


TÜRK mermer sektörünün desteğini alan 'Turkey Stone Antalya-Mermer ve Doğal Taş Fuarı', hızlı ve etkili bir pazarlama planı ile sektörün bütün ihtiyaçlarını karşılayacak adımı attı. Körfez ülkeleri, Avrupa, Balkan ülkeleri, Ortadoğu, Afrika, Rusya ve Asya'ya yapılan kapsamlı tanıtım çalışmalanyla binlerce mermer alıcısı Antalya Mermer Fuan'nda bir araya gelecek. Tarihi ve doğal güzellikleri bulunmaz bir yer olan Antalya konumu itibariyle de herkesi cezbediyor. 


62 ülkeden akın var

PYRAMİDS Grup Genel Müdürü Tolga Tezel de fuara ilişkin beklentilerini açıkladı. Fuarda 62 ülkeden 2 bin alım heyetinin geleceğini ve gelenlere fuar alanından fabrika ve ocak alanlarına kadar ürünü yerinde görme imkanı sunacaklarını belirten Tezel, "Pyramids Grup'un Mısır, Irak, Hollanda, Fas, Türkiye ofisleri ve 62 ülkeden yurt dışı partnerleriyle gerçekleştirdiği yoğun işbirliği ile fuara, Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, İsrail, Ürdün, Irak, Mısır, Yunanistan, Çin, Hindistan başta olmak üzere Avrupa, Körfez Ülkeleri,  Ortadoğu, Balkanlar, Rusya, Türki Cumhuriyetler ve Uzak Doğu'dan 2 bin kişilik alım heyeti çalışması yapılıyor. Ziyaretçilerimiz fabrikalara ve ocaklara götürüp ürüVAfe, 4 nün yerinde görülmesi WiT & de sağlanacak" dedi. 


Antalya'ya katılım üst düzeyde olacak 

PYRAMİDS Grup'un Mısır, Irak, Hollanda, Fas, Türkiye ofisleri ve 18 ülkeden yurtdışı partnerleriyle gerçekleştirdiği yoğun işbirliği ile fuarın ünü ülkemiz sınırlanması aşmış durumda. Özellikle uzak doma ve Arap ülkelerinin yoğun ilgi gösterdiği ve takibe aldığı Turkey Stone Antalya için ülkemize gelen yabancılar burada fabrika ve ocaldan da görme imkanına sahip olacaklar.


Milliyet ek


Geri Dön