20 / 04 / 2024

Mersin açık oto pazarı açıldı!

Mersin açık oto pazarı açıldı!

Mersin açık oto pazarı açıldı. Pazara, ikinci el oto satışı yapmak isteyen vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirten Tuna. şunları kaydetti: "Bu alan modem ve kapalı bir düzen içerisinde, tuvaletleri ve sosyal donatı alanlarıyla güzel bir mekan olaca



MERSİN'in merkez Toroslaı Üçe Belediye Başkanı Hamit Tuna. Koıukent Mahallesindeki açık oto pazarının hizmete girdiğini söyledi. Tuna, Mersin 2'nci El Oto Galericileı Sitesinin yan tarafında bulunan 43 bin metrekarelik alanı açık oto pazarı olarak hazırladıklarını belirtti. 

Tuna. her pazar günü vatandaşlara hizmet verecek oto pazarım ziyaret ederek çalışmaları inceledi. Toroslar Belediye Başkam, tesisin bulunduğu bölgeyi motosiklet ve otomobil yarışlarının yapılacağı drag pisti, go-kart ve trafik eğitim alanı ile bütünleştireceklerini ifade etti. 


DRAG PİSTİ, GO-KART VE TRAFİK EĞİTİM

Pazara, ikinci el oto satışı yapmak isteyen vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirten Tuna. şunları kaydetti: "Bu alan modem ve kapalı bir düzen içerisinde, tuvaletleri ve sosyal donatı alanlarıyla güzel bir mekan olacak. Aynı zamanda bu bölgede drag pisti, go kart alam ve çocuklarımız için trafik eğitim alanı projelerimiz de var. Drag pisti ile ilgili çalışmalarımıza başladık. Buradan da S binlik imar planlan doğrultusunda otobana bir bağlantı yolu açarak ulaşım aksım da kolaylaştıracağız. Yeni açtığımız caddenin buraya bağlanması bu bölgenin albenisini daha da artıracaktır. Otogarın gelişi. Mersin Entegre Sağlık Kampusu'nun burada yapılıyor olması bu alana ayn bir canlılık katacaktır. Oto pazarının hemen yanında inşa edilen 204 işyeri de tamamlandı. 2'nci El Oto Galericiler Sitesi içerisinde 80 işyeri aktif olarak hizmet vermeye başladı."


Hürriyet


Geri Dön