27 / 04 / 2024

Mersin Büyükşehir'den 1 milyar 814 milyonluk açılış!

Mersin Büyükşehir'den 1 milyar 814 milyonluk açılış!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin 17 ilçede hayata geçirdiği proje ve hizmetlerin toplu açılışı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla yapıldı.



Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından 17 ilçede hayata geçirilen 1 milyar 814 milyon liralık hizmetlerin açılış töreni MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla Cumhuriyet Meydanı’nda yapıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Genel Başkan Yardımcıları Edip Semih Yalçın, Feti Yıldız, İsmail Faruk Aksu, Mustafa Kalaycı, Sadir Durmaz, Deniz Depboylu, MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş ve genel merkez yöneticileri AK Parti Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur, Tamer Akkal, MHP İl Başkanı Ömer Baysal, AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli ve Cumhur İttifakı’nın 17 ilçedeki Belediye Başkan Adayları katılım gösterdi. Toplu açılış töreninde konuşma gerçekleştiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Ne mutlu bizlere ki, şehzadeler diyarındayız. Ne mutlu bizlere ki, Manisa kadar kararlı, Manisa kadar doğrudan yanayız. Hepinizi hasretle selamlıyor, muhabbetle kucaklıyorum. Buram buram vatan, bayrak, tarih, ecdat, kardeşlik kokan Manisa’da olmaktan kıvanç duyuyorum. 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinin ülkemize, milletimize, Manisa’mıza, kutlu diriliş ve beka mücadelemize hayırlı olmasını, nice güzelliklere ufuk açmasını Allah’tan niyaz ediyorum. Bu Açık Hava Toplantımızın gerçekleşmesinde emeği geçen her dava arkadaşımı, buraya teşrif eden her kardeşimi can-ı gönülden tebrik ediyorum” diye konuştu.



1 Milyar 234 Milyon 769 Bin Liralık Hizmetin Açılışı Yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli konuşmasından  sonra Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün’ün elini kaldırarak destek istedi. Ardından ise açılış törenine geçildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından 17 ilçede inşa edilen 1 milyar 234 milyon 769 bin liralık hizmetlerin açılışı kurdelesi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve protokol üyeleri tarafından kesildi.


Geri Dön