29 / 03 / 2024

Mersin Toroslar’da imar planları onaylandı!

Mersin Toroslar’da imar planları onaylandı!

Mersin Toroslar'da 6’ncı ve 7’nci etap 1/1000 ölçekli İmar Planları, Toroslar Belediye Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edildi.



Mersin'e bağlı Toroslar'da 6’ncı ve 7’nci etap 1/1000 ölçekli İmar Planları, Toroslar Belediye Meclisi tarafından kabul edildi. 

Milliyet'te yer alan habere göre; Belediye Meclis Üyeleri de ilçenin siluetini yenileyecek olan imar planlarının Toroslar'a hayırlı olmasını dileyerek Başkan Yılmaz'a teşekkür etti. Şubat Ayı Meclis Toplantısı'nın ikinci oturumunda, 435 hektar alanda hazırlanan 6’ncı etap 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı ile 780 hektar alanda hazırlanan 7’nci etap 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı’na ilişkin tüm komisyonların ortak raporu görüşülerek oy birliğiyle mecliste kabul edildi. 

Mersin Toroslar’da imar planları onaylandı!


Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Toroslar'ın geleceğini yakından ilgilendiren yeni imar planlarının hayırlı olmasını dileyerek, emeği geçen herkese teşekkür ederek, "6'ncı ve 7'nci etap imar planlarımız, Toroslarımıza ve Mersinimize hayırlı olsun. Kolektif akılla, müşterek bakışla üretmeye devam edeceğiz. Bu birlik ve beraberliğin meclisimizde yaşanması bizleri mutlu ediyor" şeklinde konuştu.

İmar planlarının oy birliği ile geçmesi sonrasında söz alan belediye meclis üyeleri, diğer plan çalışmalarının da aynı uzlaşma kültürüyle devam etmesini temenni ettiklerini belirtti. 

Belediye Meclis Üyesi Eren Türker yaptığı konuşmada Başkan Yılmaz'a teşekkür ederek; "Toroslarımızın önünün kesilmesini istemedik. Çok güzel bir plan çıktı. Toroslarımıza ve Mersinimize hayırlı olsun. Emeğe geçenlere teşekkür ederim" dedi. Toroslar'ın, diğer ilçelerin gıpta ile bakacağı bir bölge olacağını kaydeden Belediye Meclis Üyesi Ömer Bilgin ise; "İmar planlarının hazırlanmasında emeği geçen başta Başkanımız Sayın Atsız Afşın Yılmaz'a, meclis üyelerimize ve teknik personele teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi. 

Belediye Meclis Üyesi Erhan Çontar da 6'ncı ve 7'nci etabın Toroslar'a hayırlı olmasını dileyerek, "Ortak bir karar sağlandı. Toroslar'ı geleceğe hep birlikte taşıyacağız" diye konuştu.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a ve meclis üyelerine teşekkür eden Belediye Meclis Üyesi Hasan Özalp Önal ise; "Uzlaşmacı bir tavır sergilendi. Güzel bir çalışma oldu. İnşallah bu şekilde devam edecek" şeklinde konuştu.
 
Mersin Toroslar'da esnafa kira desteği sevindirdi!


Geri Dön