20 / 04 / 2024

Mersin'de fuar merkezi ve arsası kiraya verilecek!

Mersin'de fuar merkezi ve arsası kiraya verilecek!

Mersin Yenişehir Belediye Başkanığı, Merkez İli, Merkez Akkent Mahallesi'nde bulunan 16 bin 240 metrekare arsa üzerine kurulu fuar merkezi müştemilatı ve arsasını 5 yıl süreyle kiraya verecek



Mersin Yenişehir Belediye Başkanığı tarafından verilen ilan şu şekilde;

MERSİN YENİşžEHİR BELEDİYE BAşžKANLIGI'NDAN
FUAR MERKEZİ TESİSİNİN MÜşžTEMİLATI VE ARSASI İLE BİRLİKTE KİRAYA VERİLMESİ İşžİ

Mersin Merkez Akkent Mahallesi'nde bulunan 16.240 m2 yüzölçümlü arsa üzerine tesis edilen Fuar Merkezinin müştemilatı ve arsası ile birlikte 5 yıl süre ile kiraya verilmesi işi 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 45. maddesine göre Açık Teklif Usulü (Arttırma) ile ihale edilecektir. (İhale yıllık tahmini bedel üzerinden yapılacak olup takip eden yılların kirası şartnamede belirtilen koşullarda tespit edilecektir.)

İhale 10/03/2011 Perşembe günü saat 15:00'de Limonluk Mahallesi 36. Cadde No:1 Mersin adresinde bulunan Yenişehir Belediyesi Hizmet Binası Encümen Toplantı Salonu'nda Encümen huzurunda yapılacaktır.

işin bir yıllık tahmini kira bedeli KDV Hariç 583.000,00.- (beşyüzseksenüçbin) TL'dir. Geçici teminatı 17.490,00.- TL'dir. İhale dokümanı mesai saatleri içinde H.Okan Merzeci Bulvarı, Hürriyet Mahallesi, No:455'de adresindeki Yenişehir Belediyesi ek hizmet binasında bulunan Fen İşleri Müdürlüğü'nden 300,00.-TL bedel karşılığında alınabilir, ihaleye girebilmek için isteklilerin; Kanuni ikametgahı, Türkiye'de tebligat için adres göstermesi, Ticaret ve/veya Sanayi Odası belgesi vermesi, imza sirküleri, Tüzel kişi olması halinde Ticaret Sicil Gazetesi sunması, isteklilerin adına vekaleten katılmıyor ise Noter tasdikli vekaletname ve imza sirküsü, Ortak girişim olması halinde ortak girişim beyannamesi ve ortaklarca imzalanmış ortaklık sözleşmesi, Tip şartnamenin 3. maddesi H fıkrasında belirtilen (2886 sayılı Devlet ihale Kanunu'na göre cezalı olmadığına dair kendi beyanı, 4734 sayılı Kamu İhale Kanununa göre cezalı olmadığına dair kendi beyanı, S.C.K.'den alınmış borcu yoktur belgesi, İlgili vergi dairesinden alınmış borcu yoktur belgesi, şžartname alındı makbuzu) belgeler ve geçici teminat ile birlikte ihale tarih ve saatinde ihale komisyonunda (Encümen Toplantı Salonu'nda) hazır bulunmaları ilan olunur. (İhaleye katılmak için istenilen Yeterlik Belgeleri 2010-2011 yılı içinde alınmış asıl veya noter tasdikli olacaktır.)


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön