20 / 04 / 2024

MESA, 7 projesi ile konutta büyük indirim kampanyasına katıldı!

MESA, 7 projesi ile konutta büyük indirim kampanyasına katıldı!

MESA; Mesa Orman, Çubuklu 28, Mesa Koz, Mesa Cadde, Yeşilyaka Koru, Yeşilyaka Su ve Mesa Gökada ile 0.98 faiz oranı, yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat fırsatı sunan  konutta büyük indirim kampanyasına katıldı..



MESA, 49. yaşını kutladığı 2018’de yatırımlarına tüm hızıyla devam edeceğini açıkladı. MESA Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Mert Boysanoğlu'nun Milliyet Gazetesi Emlak Eki'ne yaptığı açıklamalar.. 

MESA, 49. yaşını kutladığı 2018’de yatırımlarına devam ederken, özel lokasyonlarda özel projelerini de alıcılara sunuyor. MESA Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Mert Boysanoğlu, 2018’in “50’ye 1 kala” olarak adlandırdıkları özel bir yıl olduğunu belirtirken, “Bu nedenle bu yıl, bizim olduğu kadar sektörün de gündemini oluşturacak çok özel projelere imza atıyoruz, atacağız. Maltepe’de MESA Gökada ve Yeşilyaka Su lansmanına hazırlandığımız projeler. Son hazırlıklarını yapmakta olduğumuz ve Bodrum’da hayata geçireceğimiz MESA Bodrum Demirbükü, gerçekten de çok özel ve seçkin bir proje olacak. Döneminin en iyi projesi olma iddiası taşıyor” dedi. MESA olarak 7 projeleri ile konutta büyük indirim kampanyasına katıldıklarını da hatırlatan Boysanoğlu, yüzde 20 indirim, yüzde 5 peşinat ve 120 ay vadede 0.98 faiz oranının konut alımmda önemli bir süreç oluşturduğunu söyledi.
 


Geri Dön