29 / 03 / 2024

Mesa Çamlıca'da metrekaresi 6 bin 700 dolara!

Mesa Çamlıca'da metrekaresi 6 bin 700 dolara!

İstanbul'un en seçkin yaşam bölgesinde yer alan Çamlıca'da MESA, 42 bin 500 metrekare büyüklüğündeki bir arazi üzerinde yükseliyor. Mesa Çamlıca projesinde Metrekare satış fiyatı 6 bin 700 dolardan başlıyor



 

İstanbul'un en seçkin yaşam bölgesinde yer alan Çamlıca'da MESA, 42 bin 500 metrekare büyüklüğündeki bir arazi üzerinde yükseliyor. 

Tarihi ve doğal atmosferi, panoramik İstanbul manzarası ile Çamlıca'da MESA; Boğaziçi Köprüsü, Şile Yolu. Kadıköy ve Üsküdar'a birkaç kilometrelik mesafelerde yer alıyor. Projenin bölge dokusuna uyumlu yatay bir proje olduğunu anlatan Çamlıca'da MESA yetkilileri şu bilgileri verdi:


115 KONUT BULUNUYOR 

5 adet müstakil villa ile 20 adet 2 ve 3 katlı konut bloklarından oluşuyor. Çamlıca'da MESÂ'nın sınırlı sayıda bulunan villalar, 950 metrekare büyüklüğünde. 

Metrekare satış fiyatı 6700 dolardan başlıyor 

Çamlıca'da Mesa projesi metrekaresi 6 bin 500 dolardan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Yekililer: "Bu çok özel projede daire ve dubleks daireler; büyüklükleri, konumlan ile bağlantılı olarak 1 milyon 610 bin dolar ile 2 milyon 260 bin dolar arasında değişen fiyatlara sahip. 

Projede sadece 5 adet bulunan müstakil villalar 7.5 milyon dolar" dedi. 

ve konforlu yaşam alanları, Çamlıca'da MESA'da konutlara da taşındı; 2 ve 3'er katlı konut bloklarında yer alan 3+1 daireler 244.95 metrakere, 4+1 daireler 268,3 ile 277,4 metrekare olarak tasarlandı. Büyüklükleri 326,85 ile 328,4 metrekere olan 4+1 dubleks dairelerin de yer aldığı Çamlıca'da MESA, toplam 115 konut bulunuyor. Bu çok özel projeye gösterilen büyük ilgi ve beklenti, yapım çalışmalarıyla birlikte başlayan lansman öncesi satışlara da yansıdı." 


800 metrekarelik sosyal tesiste, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness center, aletli jimnastik, sauna ve çok amaçlı oyun odası gibi birçok unsur, Çamlıca'da MESA sakinlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlandı. Teknoloji, kalite ve güvenliğin en üst seviyede tutulduğu Çamlıca'da MESA'da projesinde, araç trafiği de tamamen yer altında olacak. 

Araçlar, site girişinden yer altına alınarak, konutlara direkt ulaşım sağlanılan Çamlıca'da MESA'da, acil durumlar dışında yeryüzünde trafik olmayacak. 

Projede toplam 33 bin metrekerelik alan ise tamamen yeşil alana ayrıldı. Ekolojik yaklaşımlar ve zengin bitki örtüsü ile planlanan peyzajda, yürüme ve koşu parkurları, dinlenme, spor & ve oyun alanları ile yeşil alanı aktif olarak kullanımına olanak Jgg sağlanacak." 


Hürriyet Ek


Geri Dön