28 / 03 / 2024

Mesa Orman Çubuklu’nun lansmanı yakında!

Mesa Orman Çubuklu’nun lansmanı yakında!

Firma: Mesa Mesken

Proje: Mesa Orman Çubuklu,

Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, Mesa Orman Çubuklu projesinin lansmanının 2018’de yapılacağını ifade etti.



Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, yarım asırda 98 bin konut ürettiklerini belirtirken, “2018’de de en iyi bildiğimiz işi yapmaya, konut üretmeye devam edeceğiz” dedi

 

Milliyet Gazetesi’nde yer alan habere göre, 2018 yılında Mesa Mesken’in “50’ye bir kala olan yılı” olacağını hatırlatan Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, gayrimenkul açısından da hali hazırda 350 hine yakın kişiye yarım asra yakın süredir yüksek standartlarda bir yaşam sunan 98 bin konut ürettiklerini vurguladı. Boysanoğlu, “Zamansız konutlar ürettik; konutlarımız hem sundukları kalite, yüksek yaşam standartları, hem de değer açısından güncelliklerini koruyor. Dolayısıyla MESA’nm yarattığı müşteri memnuniyeti hem oran olarak sektörün zirvesini oluşturuyor, hem de derece olarak çok yüksek. Bu da bize çok önemli avantajlar sağlıyor. Çoğu yeni projemizde, mevcut müşterilerimiz ya | da yakınlarına satışlarımız yüzde 30’lara ulaşıyor. Bize duyduğu güvenle, telefonla alım yapan, hatta kimi zaman konut seçimini dahi bize bırakan müşterilerimizin olmasından ,çok mutluyuz. 2018 yılında da biz en iyi bildiğimiz şeyi yani işimizi yapmaya devam edeceğiz. 49 yıldır olduğu gibi önümüzdeki dönemde de, ülkemize olan inancımız ve sorumluluk duygumuzla her geçen yıl daha da büyüyen, çoğalan bir ölçekte ve güçlü yatırımlarla proje geliştirmeye, konut üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Satışları tamamlayacak

2018 yılının MESA olarak yüzde 8 civarında büyüme hedefi ile mevcut büyümeyi koruyacakları bir yıl olacağını anlatan Erhan Boysanoğlu, hem Ankara, hem de İstanbul projelerinde yüksek satış hızını devam ettireceklerini söyledi. Boysanoğlu, mevcut projeleriyle ilgili şu bilgileri paylaştı:

 

“Ankara’da Gaziosmanpaşa’daki projemiz Mesa KOZA 66'da teslimatlar yapıldı, yaşam başladı. Burada kalan az sayıda dairenin satışını da 2018’in ilk yarısında bitirmeyi hedefliyoruz.

 

Yaşamkent’te Tepe İnşaat ile ortak projemiz Park Mozaik’te ise ilk etabını tamamladık ve yaşam başladı. Bu projemizin ikinci etabının yapımı ve satışlarını yine 2018’de sürdüreceğiz.

 

İstanbul’da ise Kozyatağı’ndaki projemiz MESA KOZ için 2018, hem yapım hem de satış açısından hız kazanacağı bir yıl olacak.

 

İstanbul Atakent’te MESA, Artaş, Kantur-Akdaş, Öztaş Ortak Girişim Grubu olarak imza attığımız mega proje olan Tema İSTANBUL’da ise ikinci konut bölgesinin, Tema İstanbul Bahçe’nin lansmanını kısa süre önce gerçekleştirdik. Bu projemizin de yapım ve satışını 2018’de sürdüreceğiz.”

 

Bodrum’a imza atacak

Boysanoğlu, 2018’de yeni projelerinin lansmanlarını yapacaklarını kaydederken, “İstanbul Maltepe’de 2018’de iki projemizin lansmanını yapacağız. Biri Başıbüyük’te panoramik deniz, Adalar manzarası, Aydos ormanlarına komşu MESA Gökada projemiz. Diğeri ise yine panoramik bir deniz ve  kent manzarasına hakim, Maltepe’nin en merkezi konumunda Bağdat Caddesi üzerindeki MESA Cadde projelerimiz” dedi. Bu iki projenin de MESA Koz gibi bölgelerinde ‘2018’e damgalarını vuracak nitelikler’ taşıdığına dikkat çeken Boysanoğlu, “Yine İstanbul Anadolu Yakası’nda Beykoz Çubuklu’da çok prestijli iki projeye imza atacağız. Biri İstanbul Boğazı’nı eşsiz bir açıdan panoramik bir şekilde pencerelerine taşıyan MESA Çubuklu 28 projemiz. Diğeri ise eşsiz bir orman, yeşilin tüm tonlarıyla çevrelenmiş, kuş sesleri ile uyanabileceğiniz bir proje; MESA Orman Çubuklu. Bu her iki projemizin de lansmanlarını, alanlarındaki en iddialı projeler olarak 2018’de yapacağız” diye konuştu.

 

2018’de tanıtılacak Bodrum projesinin ise sektörün gündemine yerleşeceğini belirten Boysanoğlu, projede son hazırlıkları yaptıklarını dile getirdi. Boysanoğlu, “Bodrum projemiz döneminin en iyi projesi olma iddiası taşıyor. Ayrıca Eczacıbaşı-Kartal projesinde karşılıklı sözleşmenin son aşamasındayız, o da çok değerli projelerimizden biri olacak’ dedi.

 

Web: https://www.mesa.com.tr/tr


projeye sor



Geri Dön