18 / 04 / 2024

MESA Sign of the City Awards'ta 3 projesiyle ödül aldı!

MESA Sign of the City Awards'ta 3 projesiyle ödül aldı!

Türkiye'deki inşaat ve gayrimenkul projelerinin en iyilerinin ödüllendirildiği " Sign of the City Awards " ödül töreninde MESA imzası taşıyan üç proje ödüle layık görüldü..




Türkiye'deki inşaat ve gayrimenkul projelerinin en iyilerinin ödüllendirildiği Sigtı of the City Awards ödül töreninde MESA irazasr taşıyan üç proje ödüle layık görüldü. MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, "45 yıl önce. 'işini daha iyi, daha doğru ve sürdürülebilir bir şekilde yapma' ideali ve felsefesi ile kurulan MESA. bugüne kadar 8 milyon metrekarenin üzerinde bir alanda inşa etüği 80 bine yakın konut ile adı "kalite' ve 'gııven' ile anüan bir 'yaşam markası' haline gelmiştir. MESA imzası taşıyan üç ayrı projenin bu önemli organizasyon tarafından ödüllendirilmesi, aynı zamanda bugüne kadar attığımız adımların doğruluğunun da kanıtıdır" dedi. Boysanoğlu. "Ödüller, attığımız adımların doğruluğunun tescili" ifadelerim kullandı. 


3 PROJESİ ÖDÜL ALDI 

MESA'nın onur gecesinde ilk ödül Tema İstanbul ile geldi. Mesa, Artaş Avrupa Konutları, Öztaş, Kantur-Akdaş Ortak Girişim Grubunun hayata geçildiği Türkiye'nin sembol projesi Tema istanbul, finalde rakiplerini geride bırakarak 'En İyi Karma Proje" ödülüne layık görüldü. 

Ödülü, Oıtak Girişim Grubu Yönetim Kurulu Başkanları Erhan Boysanoğlu, Süleyman Çetinsaya ve Ali Kantur birlikte aldılaı. 

TMB Genel Merkez Binası, Türkiye inşaat ve gayrimenkul projelerinin bu en prestijli değerlendirmesinde "En iyi Mimari Tasarım' kategorisinde birincilik ödülünü aldı. Avcı Architects tarafından tasarlanan ve MESA tarafından hayata geçirilen TMB Genel Merkez Binası, yeşil bina teknolojilerini bir adını öteye taşıyan "Termal Labirent Sistemi'nin kullanılması açısından da Türkiye bit ilki gerçekleştirmişti. Bir diğer MESA imzalı proje ise IŞ GYO'ya ait Çınarlı Bahçe Tuzla konut projesi oldu. 41 bin metrekarelik bir alanda 476 konutun yer aldığı Çınarlı Bahçe Tuzla konut pıojesi Sign Of The City'de 'En iyi Çok Katlı Tamamlanmış Proje' ödülüne layık görüldü. 



Hürriyet


Geri Dön