16 / 04 / 2024

Metin Dağcı: Hotech kişiye özel hizmetler vermeye başladı!

Metin Dağcı: Hotech kişiye özel hizmetler vermeye başladı!

Mimarisi ve konumuyla, yeşil ve sosyal alanlarıyla farklı olmaya çalışan markalı konut projelerinde şimdi de özel hizmetler ön plana çıkmaya başladı



10 yılı aşkın süredir konut projelerinde profesyonel yönetim hizmeti veren Hotech sitelerde kişiye özel hizmetler vermeye başladığını duyurdu. Gerek proje başlangıcında verdiği danışmanlık hizmetleri, gerekse kendi kadrosu ile sunduğu profesyonel yönetim hizmetlerine VİP servislerini eklediklerini belirten Hotech Genel Müdürü Metin Dağcı şu şekilde konuştu:


Sunduğumuz hizmet kalitesi ve vizyon sayesinde sektörde ‘nitelikli’ konut projeleri kavramının gelişmesine öncülük ettik.



Hotech’in verdiği hizmetler arasında gayrimenkul danışmanlığı, satış ve kiralam gibi emlak hizmetleri dışında uçak bileti, vize ve otel rezervasyonu da bulunuyor. Araç kiralama, evde muayene ve check up hizmetlerini veren firma vetenerinerlik hizmetleride veriyor. Hotech ayrıca dekorasyon ve tamir, bakım dışında temizlik hizmetlerinide skalasına ekliyor. Kültür sanat etkinlikleri de bulunan firma müşterilerine dört dörtlük hizmet verme anlayışını benimsiyor.


Türkiye Gazetesi


Geri Dön